HCL.HR

Pretplatnicima Xbox Livea na Xbox One konzoli uskoro stižu 24-satne demo verzije?

ToxarE 21.08.2014.   •   0 komentara


Po uzoru na Originov Game Time, i Microsoft bi navodno trebao uskoro omogućiti pretplatnicima Xbox Live usluge na Xbox One konzolama besplatno igranje pojedinih igara na jedan dan.

Ako je suditi po slici koja se danas pojavila na Redditu, Microsoft bi uskoro trebao predstaviti takozvani „Free Play Day with Gold“. Navodno je riječ o opciji po uzoru na Originov Game Time s kojim igrači dobivaju određen broj sati za isprobavanje pojedinih igara prije nego se odluče žele li ih kupiti ili ne. U Microsoftovom slučaju, ta bi opcija trebala biti dostupna pretplatnicima Xbox Live usluge na Xbox One konzoli, a omogućila bi isprobavanje igara na 24 sata.

Za sada nije poznato koliko bi široka bila ponuda Free Play Day programa, no prema svemu sudeći sigurno će se u njemu naći Max: The Curse of Brotherhood, Strike Suit Zero i Crimson Dragon. To bi značilo da bi demo verzije uskoro mogle postati povijest, no može se reći da su već i danas stvar prošlosti jer ih brojimo na prste. Jedne ruke. U bilo kojem slučaju, Microsoft tek treba napraviti službenu najavu ovoga, pa kad se to dogodi imat ćemo više detalja o svemu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?