HCL.HR

Prey 2 nije dovoljno dobar za Bethesdu

nebel 20.06.2013.   •   5 komentara


Nakon što je Prey 2 izostao na pozornicama E3 sajma u Bethesdi su odlučili pojasniti situaciju s igrom. Pojašnjenje je jasno – igra nije dovoljno dobra.

Prema svim dosadašnjim saznanjima, Prey 2 razvija se još od dovršetka originala, odnosno od daleke 2006. godine. Međutim, izuzmemo li jedno jedino pojavljivanje na E3 sajmu, igra se praktički nije ukazala publici u tih šest godina svog razvoja. Kako stvari sada stoje – neće se ukazati još neko vrijeme, iako u Bethesdi tvrde kako razvoj nije stao. Nepotvrđene glasine navode kako je Prey 2 prešao u ruke Arkane Studiosa (zaslužnog za odlični Dishonored), no Bethesda još uvijek šuti o svemu tome, a fanovima poručuje sljedeće:

„Cijenimo to što ste nezadovoljni manjkom informacija o Preyu 2. No koliko god to nezadovoljstvo bilo, ne možete biti veće od našeg nezadovoljstva igrom. Utrošili smo godine i milijune dolara te tonu truda pomažući Human Head Studiosu da napravi odličnu igru od Preya 2. Zadnje što smo vidjeli nije bilo ni blizu traženog standarda kvalitete. Potrošili smo mnogo novca na ovaj projekt, ali ne možemo nastaviti s ulaganjem i nadati se da će stvari naposljetku doći na svoje mjesto. Morate imati discipline za reći „To nije dovoljno dobro.“ Dovoljno smo dugo u ovome poslu da znamo kako ono što imamo nije ono o čemu smo govorili. I sada smo na tome. Kada budemo imali više informacija od toga, podijelit ćemo ih s vama.“ – izjavio je Bethesdin potpredsjednik odnosa s javnošću Pete Hines.

Komentari (5)

  • goldfinger

    20.06.2013 - 19:44

    Samo nek to daju u ruke Arkane Studios-u,i nek oni naprave odličnu stvar,kao što su je napravili s Dishonored-om…Jasno,po ovoj vijesti,ako bude dovoljno $.

  • JaBitiTarzan

    21.06.2013 - 06:00

    Igru nisu dovoljno poglupili pa će to dati Arcane Studios-u.

    • tM4k3r

      @JaBitiTarzan, 22.06.2013 - 13:35

      duhovito

  • lukaa712

    21.06.2013 - 07:30

    a šta je skyrim za ps3 bio dovoljno dobar za izdavanje 😛

  • JaBitiTarzan

    @Shazaam, 21.06.2013 - 08:11

    rofl

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?