HCL.HR

Prijavite se na novi World of Tanks kup, osvojite hrpu zlata

Igor Belan 30.09.2015.   •   0 komentara


I ovaj tjedan okupljamo sve igrače World of Tanksa iz regije oko online turnira na ESL-u. Okupite tim, prijavite se na novi kup i uzmite svoj dio velikog nagradnog fonda od 98 000 golda.

Prošli tjedan u našem tradicionalnom World of Tanks Big Guns kupu oboren je rekord u prijavama – zaigralo je ukupno 29 sedmeročlanih ekipa! Ako vam matematika ne ide, to je malo više od 200 igrača. Pobjedu je na kraju odnio tim TWB Gaming koji nije sudjelovao na Big Guns kupovima gotovo dva mjeseca. Svaka čast!

Novi 7 na 7 Big Guns kup održat će se naravno i ovoga tjedna pa vas standardno pozivamo da prijavite svoj tim i pokažete što znate. Novi Big Guns kup igra se u standardno vrijeme – subota (03.10.) u 17 sati. Nagradni fond za taj kup iznosi čak 98 000 golda koje ćemo podijeliti na prvih 16 mjesta. Da, čak i ako završite na 16. mjestu dobiti ćete svoj dio tog zlatnog kolača. Za prijavu na kup samo pratite link; prijaviti se mogu sve ekipe koje spadaju u ESL Adria regiju, što uključuje ekipe iz Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Sloveniji.

INFO I PRIJAVA: WoT 7on7 Big Guns Cup #12 Adria

Osim Big Guns kupova, za fanove World of Tanksa svaki tjedan organiziramo i manje Adria Open kupove namijenjene za tročlane timove. Sljedeći Adria Open je zapravo finale 9. mjeseca gdje će najbolji igrači iz tjednih kupova 9. mjeseca ukrstiti topove. Taj susret moći ćete pratiti putem streama ovog petka od 19 sati. Svi detalji o tome su ovdje.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?