HCL.HR

Prijavite se na ovotjedne World of Tanks kupove na ESL-u

Igor Belan 16.09.2015.   •   0 komentara


I ovog tjedna nastavljamo s našom serijom 3na3 i 7na7 kupova za tenikiste iz cijele regije. Imamo 147 000 golda za podijeliti!

I ovog petka i subote tročlane i sedmeročlane World of Tanks ekipe iz cijele regije ukrstit će topove na virtualnom bojnom polju ESL-a. Prijave su sada otvorene za World of Tanks 3on3 Adria Open kup koji će se održati ovog petka u 19 sati te za World of Tanks 7on7 Big Guns kup koji će se održati u subotu od 17 sati. Nagradni fond za ova dva kupa i dalje iznosi visokih 147 000 zlatnika, gdje većina, logično, odlazi na veliki sedmeročlani Big Guns kup koji je samostalno “težak” čak 98 000 golda. Jedan dio tog zlata može ugrabiti vaš tim ako na kraju kupa završite barem na 16. mjestu.

Inače, prošlotjedni pobjednici su Osvetnici i Elite Squad koji su uvjerljivo najbolje ekipe u regiji, sudeći po sakupljenim bodovima.

Kao i uvijek, za nove kupove prijaviti se možete sve do dana odvijanja kupa, a pozvane su sve ekipe koje spadaju u ESL Adria regiju, što uključuje ekipe iz Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Sloveniji. Dakle, svi ste pozvani prijaviti se za nove kupove, a ako imate ikakava pitanja oko održavanja kupova ili prijava na iste, slobodno pitajte ispod u komentarima ili u World of Tanks podforumu na HCL forumu.

Za prijave i više informacija o ovim kupovima, samo pratite linkove.

PETAK: World of Tanks 3on3 Adria Open – info i prijava SUBOTA: World of Tanks 7on7 Big Guns – info i prijava

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?