HCL.HR

Prijavite svoj tim za treći LoL Adria Open by Acer kup

Igor Belan 16.03.2016.   •   0 komentara


Srpski timovi Yung Flex i Dsindrom završili su na vrhu našeg drugog LoL by Acer kupa, a ovaj vikend je vaša prilika da zasjate i plasirate se u mjesečno finale – samo prijavite svoj tim na vrijeme!

acer_news_red

Protekli vikend natjecanja u našem LoL Adria Open by Acer turniru prošao je u vrlo neobičnoj atmosferi jer su neki od favorita koji su pobjeđivali prijašnje kupove, ispali već u donjem dijelu bracketa te nisu uspjeli ugrabiti mnogo bodova za mjesečno finale.

Timovi Yung Flex i Dsindrom iz Srbije su se pokazali kao najbolji u drugom vikendu ovoga mjeseca i zasluženo odnose svoje Riot Points nagrade. Čestitamo momci!

Preostaje nam još dva tjedna turnira za odigrati u ovom mjesecu što je više nego dovoljno da se uspijete kvalificirati na mjesečno finale i tako zaigrate za čast, slavu, Riot Pointse, ali i glavnu nagradu – Acer Predator gaming miševe.

Slijedeći tjedni turnir se igra u ovu subotu od 14 sati, a prijave su standardno besplatne i otvorene za sve igrače iz naše regije. Dakle, svi ste pozvani prijaviti svoj LoL tim za natjecanje, pokazati što znate i uz dobar rezultat ovog vikenda plasirati se u veliko mjesečno finale. Sve što morate učiniti je okupiti ekipu, kliknuti ovdje i pratiti upute za prijavu s desne strane (pod ‘Sign up’).

Kao i uvijek, finalne mečeve kupa u subotu moći ćete pratiti uživo i na našem ESL Twitch.tv kanalu od 15 i 30, zato rezervirajte svoje subotnje popodne za malo podrške domaćoj LoL sceni. Zanimljive mečeve ponovno će učiniti još zanimljivijima već vam dobro poznati komentator Sa1na kojeg inače možete svakodnevno pratiti na njegovom Twitch kanalu.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?