HCL.HR

Prince of Persia idućeg tjedna otresa pijesak sa sebe

ToxarE 29.06.2013.   •   5 komentara


Na službenoj Facebook stranici Ubisoftova Prince of Persia serijala najavljeno je kako nas idućeg tjedna očekuju vijesti vezane uz dotičnu franšizu.

„Spremite se za vijesti o Perzijskom Princu, počevši od idućeg tjedna.“ – objavljeno je na službenoj Facebook stranici Ubisoftova Prince of Persia serijala. Na temelju ove objave mi znamo koliko i vi, no napomenut ćemo vam da ovime ne očekujete automatski najavu nove igre – barem ne one za kućne konzole i PC, jer bi bilo malo čudno da Ubisoft istu najavljuje nakon E3 sajma.

Ipak, ne treba isključiti ni tu mogućnost jer da je potencijalna nova igra u PoP serijalu bila najavljena na Ubisoftovoj E3 konferenciji, vjerojatno bi joj pozornost ukrali naslovi kao što su Watch Dogs, AC4: Black Flag i The Division. U bilo kojem slučaju, idućeg tjedna zasigurno ćemo zainteresirano pratiti vijesti koje nam pristižu iz smjera francuskog izdavača.

Komentari (5)

  • Maximum

    29.06.2013 - 12:24

    Gle kad bude igra za telefone i tablete 😀

  • Adam Jensen

    29.06.2013 - 13:39

    Obradovah se kad pročita naslov, ali onda se sjetih šta je bilo sa takvom sličnom Deus Ex najavom pa mi je oduševljenje malo spalo, ali ipak se nadam da će je izbaciti za PC i ostale platforme jer prošle su već 3 godine od zadnjeg nastavka (a to je puno kod Ubisofta).

  • Zeus_CM

    29.06.2013 - 19:57

    Zadnji prince of persia je bio razočaravajuć. Volio bih da naprave opet nešto u stilu Prince of Persia (4) koji je imao onaj drugačiji stil i nije povezan s ostalima. Baš mi se svidio.

    • tryon

      @Zeus_CM, 30.06.2013 - 21:02

      dada, igra je bila vrh. odigrao sam ju netrepnuvši

  • goldfinger

    04.07.2013 - 07:23

    Dobra vijest..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?