HCL.HR

Pripremite deckove i prijavite se na naš novi Hearthstone online turnir

Igor Belan 29.01.2016.   •   0 komentara   •   ESL


Kao i svaki vikend do sada, složite pobjedničke deckove i prijavite se na naš Hearthstone online turnir. Ovaj vikend vam je zadnja šansa za ulazask u finale 1. mjeseca!

esl-adria-open_HS_logitech

U subotu u 13 sati počinje naš ESL Hearthstone Adria Open #33 turnir, a prijave su otvorene sve do pola sata prije samog početka natjecanja. Ako dolazite iz zemalja Adria regije (Srbija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija i Slovenija) prijavite se ovdje.

Nakon prijave, igrači moraju odraditi “check-in” tj. potvrditi svoj nastup na kupu. Check-in postaje vidljiv pola sata prije početka turnira na istoj stranici na kojoj ste se prijavili.

Igrači koji osvoje prva tri mjesta dobivaju ESL premium račune, a svi sudionici skupljaju Go4 bodove s kojima se mogu plasirati u mjesečno finale koje se održava na kraju mjeseca. Za razliku od dosadašnjih Monthly Finalsa, ovog puta na kraju 1. mjeseca, najuspješnijeg igrača očekuje Logitech gaming gear.

Sva tehnička pitanja možete postaviti na ESL Adria IRC kanalu (http://webchat.quakenet.org/?channels=esl.adria.hs) prije početka kupa ili u našem Hearthstone podforumu (https://www.hcl.hr/forum/hearthstone/).

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?