HCL.HR

Pripremite se za veliki Dota 2 Nvidia GeForce kup!

nebel 18.12.2013.   •   2 komentara


Sprema se veliki Dota 2 kup za balkanske igrače, Nvidija je osigurala vrijedne nagrade za najbolje, a pozvani su svi koji misle da su dovoljno dobri.

Svi vaši treninzi u Doti 2 uskoro bi se mogli isplatiti. U suradnji s Nvidijom spremamo veliki Dota 2 Nvidia GeForce kup koji će najboljeg hrvatskog igrača nagraditi vrijednom GeForce GTX 760 grafičkom karticom iz Nvidije i prilikom da se u velikom finalu bori protiv najboljih predstavnika drugih balkanskih zemalja za novčanu nagradu u iznosu od 1500 američkih dolara!

Igrat će se 1 na 1, a svoju priliku za osvajanje tih nagrada dobiti ćete kroz kvalifikacije. Turnir je namijenjen igračima iz Rumunjske, Bugarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije i Makedonije, pri čemu će igrači iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije i Makedonije imati zajedničke kvalifikacije. U svakoj od navedenih regija imat ćemo četiri kvalifikacijska turnira iz kojih će dva najbolja igrača ići u nacionalnu završnicu. Pobjednik svakog nacionalnog finala osvojiti će GeForce GTX 760 grafičku karticu, a po tri igrača iz svake zemlje bit će pozvana na veliko, 1500 dolara vrijedno finale.

Prvi kvalifikacijski turnir počinje 29. prosinca, a prijave su sada otvorene za sve igrače. Hrvatski igrači mogu se prijaviti kroz ESL Hrvatska, a igrači iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije i Makedonije moraju se prijaviti putem ESL-a Balkans, odnosno putem ove stranice. Za potpuni raspored kvalifikacija i više informacija o turniru, provjerite ovu vijest na ESL-u.

Ukoliko do sada niste igrali preko ESL platforme, preporučamo vam da proučite ovaj vodič za početnike kako biste što brže završili registraciju i prijavili se za turnir. Ako vam nešto nije jasno, naš tim administratora stoji vam na raspolaganju putem IRC kanala #esl.hr i putem ESL-ove support forme.

Komentari (2)

  • WhitEpic

    18.12.2013 - 19:27

    :O

  • Altair

    19.12.2013 - 20:23

    Jel se igra same hero ili?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?