HCL.HR

Pripremite tenkove, novi World of Tanks turniri za igrače iz regije su spremni

Igor Belan 29.01.2016.   •   0 komentara   •   Esport, HCL objave


Nauljite te virtualne metalne grdosije i pripremite svoj tim za novu rundu natjecanja u World of Tanksu ovog vikenda. Prijave su otvorene za naše nove 3 na 3 i 7 na 7 online turnire i svi ste pozvani!

1

Došlo je opet to vrijeme u tjednu kada igrači iz cijele regije naulje tenkove i upuste se u borbe za hrpetinu virtualnog zlata. Naši novi World of Tanks kupovi na ESL-u su pred vama i spremni za vaše prijave, a nude vam preko 100 000 golda za osvojiti!

Danas u 19 sati kreće novi WoT 3on3 Adria Open, naš 28. takav kup po redu. Već su 22 ekipe prijavljene, no prijave primamo sve do pola sata prije početka kupa pa još uvijek stignete prijaviti svoj tim. Samo kliknite ovdje i prođite kroz ‘Sign up’ proces s desne strane.

Nešto više vremena za prijavu imate za novi WoT 7on7 Big Guns kup koji se održava sutra u 17 sati. Za njega se zasad prijavilo osam velikih sedmeročlanih ekipa, no sigurno će ih biti više do početka kupa (iz nekog razloga volite čekati zadnji trenutak za prijavu, što vam nije baš lijepo inače :)). Za to natjecanje velikih timova prijaviti se možete ovdje.

Što se prošlog tjedna tiče, valja čestitati slovenskom timu Ghost Division koji je osvojio prošlotjedni WoT 3on3 Adria Open #27. GG Momci! Osim toga, na prošlotjednom Big Guns kupu slavili su momci iz tima Play for Fun i to nakon što su čak šest puta bili viceprvaci. Dokaz da se trening i upornost isplate, bravo dečki.

Drugdje na ESL-u, u natjecanjima izvan naše Adria regije, zapažen uspjeh ostvarili su prošle nedjelje članovi tima PRMB Gaming (bivši put that cookie down) – završili su na odličnom trećem mjestu u Go4WoT kupu.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?