HCL.HR

Pristupite Nintendovoj društvenoj mreži Miiverse preko internet preglednika

nebel 25.04.2013.   •   3 komentara


Nintendovoj društvenoj mreži Miiverse sada se može pristupiti putem internet preglednika, bilo da se radi o PC-u, tabletu ili smartphone uređaju.

Nintendova društvena mreža Miiverse, prije dostupna samo putem nove Wii U konzole za koju je i stvorena, sada je dostupna i putem raznih internet preglednika. Posjetite li miiverse.nintendo.net možete provjeriti kako izgledaju postovi u nekim od izabranih communitya i bez da se ulogirate u svoj Nintendo Network korisnički račun.

No ukoliko imate Wii U konzolu i samim time svoj vlastiti Nintendo Network račun, možete se i prijaviti te provjeriti svoje notifikacije, što vaši Wii U prijatelji pišu o igrama koje igraju te ostaviti pokoji ‘Yeah’ (čitaj: ‘lajk’) ili komentar na nečiji post. Nije moguće ostavljati nove postove i raditi nove korisničke račune, stoga je ova browser verzija Miiversa više tu kao alat za brzu provjeru aktivnosti na Miiverseu, dok puno iskustvo korištenja te društvene mreže ostaje ekskluzivno za samu Wii U konzolu.

Miiverse smo prikazali i ukratko objasnili u našem posebnom videu u kojem idemo u detalje o softverskoj strani Wii U konzole. Ako ga niste još pogledali, prilažemo ga opet.

Komentari (3)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?