HCL.HR

Probajte Source mod Silent Hill: Alchemilla

Stjepan Fikter 20.01.2015.   •   3 komentara


U iščekivanju novih informacija vezanih za Silent Hills, fanovi serijala mogu srkatiti vrijeme odlaskom u Source verziju tajnovitog gradića. Doduše, u modu nema čudovišta, ali kreatori to žele nadoknaditi atmosferom.

Stigao je još jedan Silent Hill naslov, no ovaj put nije riječ o nastavku, već se radi modu koji oživljava tajanstveni gradić u Source engineu.

Silent Hill: Alchemilla nije remake niti jednog naslova iz serijala nego pokušava rekreirati atmosferu originala i pri tom predstaviti novu priču te tajne koje ju okružuju.

Zbog tehničkih ograničenja razvojnog tima, ovaj mod ne sadržava borbu i čudovišta karakteristična za serijal, kao ni inventorij, ali to pokušava nadoknaditi elementima psihološkog horora kroz zanimljive zadatke.

Koliko su developeri uspjeli u tom naumu možete provjeriti preuzimanjem moda, a za igranje vam je potreban Steam račun te Source SDK Base 2013 Singleplayer, koji je također besplatan.

Komentari (3)

  • T-ReXx

    20.01.2015 - 17:08

    Silent Hill obožavam otkad sam malo dijete, a ovo me gadno podsjeća na Silent Hill 1, koji mi je najdraži. Svaka čast modderima na modu, a Valveu na Sourceu!

  • Stjepan93

    21.01.2015 - 07:47

    Koja je ono Teta gore, nekako mi izgleda "bolesno"
    Treba zvat doktora??? Po mojoj dijagnozi izgleda da ju gripa uhvatila! B-)

  • Artyom

    21.01.2015 - 18:05

    Ovo moram probat! Downloading…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?