HCL.HR

Probudite menadžera u sebi s Humble Paradox Management Bundleom

Stjepan Fikter 12.12.2019.   •   0 komentara


Izgradnja gradova, planiranje transportnih ruta u gradovima ili vođenje zatvora su opcije koje stižu za sitne novce s novim Humble Bundle paketom.

Taman kada stižu blagdani i želite se odmoriti od posla i drugih obaveza, za male novce možete uskočiti u nove virtualne obaveze. Naime, novi Humble Bundle u fokus stavlja naslove iz Paradoxove ponude koji su fokusirani na menadžment. Bilo to da je u pitanje gradnja i vođenje gradova, planiranje transportnih ruta ili vođenje zatvora.

Pa se tako za nešto manje od jednog eura, digitalna knjižnica igara može obogatiti s Prison Architectom te njegovim Aficionado dodatkom, a tu je još Cities in Motion kao i njegov nastavak.

Za otključati dodatne igre, potrebno je izdvojiti malo manje od osam eura za što se dobije Cities: Skylines i dodaci Content Creator Pack: European Suburbia, Green Cities i Synthetic Dawn Radio. Tu su još uključeni Cities in Motion dodaci poput US Cities, Tokyo i German Cities kao i dodatak za Cities in Motion 2 – European Cities.

Ako se odlučite izdvojiti više od 16 eura, otključat će se Surviving Mars – Deluxe Edition uz dodatke poput Space Race, Green Planet te Project Laika, a tu je još uključen i Cities: Skylines – Industries DLC.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?