HCL.HR

Procurio Rayman Legends trailer, otkriva mogućnosti Wii U konzole

Duje Kozomara 27.04.2012.   •   8 komentara


Trailer koji je trebao biti predstavljen na ovogodišnjem E3-u otkriva nam kako Rayman Legends stiže na Wii U i podržava nekolicinu funkcija ekskluzivnih za Nintendovu konzolu.

Rayman Legends imati će ekskluzivne Wii U funkcije poput podrške za multiplayer s Wii U kontrolerom te “near-field” komunikacije, koja omogućava da pomoću pravih figura ubacite iteme te likove u igru. Navedeno nam je otkrio procureni igrin trailer, napravljen za E3 prezentaciju. Igra donosi nove likove, podršku za online igranje te kompetitivne multiplayer modove.

Najveća novost je ipak činjenica da igra izlazi za Wii U te podržava nekolicinu funkcija ekskluzivnih za Nintendovu novu konzolu. Najzanimljivija funkcija je takozvana “near-field” komunikacija: trailer prikazuje kako igrač stavlja figuru u obliku srca na vrh Wii U kontrolera i na taj način liku u igri obnovi health. Nakon toga, lik Rabbida je stavljen na tablet, čime su se lakrdijaški likovi pojavili kao neprijatelji u igri.

Trailer završava s prikazom Assassin’s Creed figure, što možemo shvatiti kao nagovještaj da bi se Ezio Auditore mogao pojaviti u Raymanovom svijetu.

Komentari (8)

  • zoransoce

    27.04.2012 - 16:18

    igra nije ni izasla a vec se zna na kojoj konzoli ju je najbolje igrat!!

    • Duje wii

      @zoransoce, 27.04.2012 - 18:27

      Pa nigdje ne piše da ju je najbolje igrati na Wii U. Ali da i piše, to su sigurno rekli ljudi koji su igru probali na svim konzolama za koju igra izlazi.

  • gta vet

    27.04.2012 - 17:24

    100% sam siguran da je zadnju minutu svirala muzika iz back to the future

  • Ja Sam

    27.04.2012 - 18:47

    pa ovo je isto ko rayman origins mogli su izdati ko ekspanziju

  • MrLowie321

    28.04.2012 - 05:34

    Jel ce bit za PC?

  • Antimadridista9

    28.04.2012 - 06:41

    Igra izgleda lijepo ali ovo nije pravi pokazatelj Wii U-ove snage xD

    • Ementaler

      @Antimadridista9, 28.04.2012 - 11:23

      Možda ne grafičke snage… Ali je dobar pokazatelj mogućnosti kontrolera i NFC tehnologije u njemu. Zamislite Pokemone gdje skupljaš prave figure za virtualno igranje – zaradili bi kazilion dolara. Plus – mogućnost mikrotransakcija putem iste tehnologije za kupnju digitalnih igara će olakšat svima kupnju istih. Samo uključivanje NFC-a u Wii U kontroler bi mogao biti genijalan potez za zaradu Nintenda.

    • Celeber

      @Antimadridista9, 28.04.2012 - 18:28

      točno ovo što Ementaler kaže. Nije Nintendo lud, znaju oni obrnut lovu. NFC je prejeftina tehnologija, tj ti čipovi koji se u igračke ugrađuju. Ako se svi sjecate ludila sa pokemon kartama ranih 2000ih, moglo bi se sad ponoviti ludilo sa nfc stvarima. Plus su novi mobitelu sa ugradenim NFC senzorima sto omogucuje kupovanje u nintendo storeu obicnim dodirom mobitela bez kartica i tih stvari.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?