HCL.HR

Procurio je “Ubisoftov Fortnite” – kooperativna pucačina Project Unite

Zoran Žalac 13.10.2022.   •   8 komentara


Pojavile su se snimke za Ubisoftovu novu igru Project U, koja bi ovoga tjedna trebala imati svoje prvo testiranje. Po svemu sudeći, kooperativna je to pucačina koja malo podsjeća na Fortnite.

Kako izvještava portal Insider Gaming, tvrtka Ubisoft sutra će održati zatvoreno testiranje svoje nove i još uvijek nenajavljene multiplayer igre. Trenutno ju zovu Project U, gdje U označava Unite, tj. mehaniku udruživanja s drugim igračima koja je ključna za uspjeh u samoj igri.

Procurio je kratki video u kojemu se vidi kako igra ima određene sličnosti s Fortniteom, što u vizualnom pogledu tako i u mehaničkom – npr. u igri ima letenja. Doduše, neslužbene informacije upućuju na to da Project U nije još jedna battle royale igra nego da joj je format nešto drugačiji.

Naime, ovo bi trebala biti kooperativna PvE igra u kojoj se igrači udružuju kako bi se borili protiv AI protivnika. Cilj je navodno doći do sredine mape, a što su igrači bliže sredini, to su neprijatelji izazovniji. Također se spominje da će pristup određenim dijelovima mape biti ograničen levelima koji se zarađuju tijekom sesije, odnosno meča. Spominje se i da će igra imati četiri klase, svaku sa svojim različitim vještinama.

Sve je ovo za sada neslužbeno, a formalna najava za Project U trebala bi se dogoditi kasnije ove godine.

Komentari (8)

  • Vujo777

    13.10.2022 - 18:55

    Ooo ubisofte moj pa zar smo na to spali

  • Medjed90

    13.10.2022 - 20:32

    Dajem mjesec dana prije nego ugase server i propadne igra

    • Iron666

      @Medjed90, 14.10.2022 - 09:37

      Upravo to htio napisati 😂 Stvarno ne kužim odakle crpe te ideje. Pa i ptice na grani vide da ovo neće živjeti duže nego taj leaked video sa twittera.

  • DjokaBA

    14.10.2022 - 08:12

    Hahahah kao i obicno kreativno od Ubisofta. Sta napravise od onakve kompanije… fuj.

  • johnnykravitz

    14.10.2022 - 10:36

    Sigurno neće završit kao hyperscape. /s

  • Krle91ITG

    14.10.2022 - 10:59

    Koliko su ocajni da naprave sledeci online hit, pohlepa jedna!
    Singleplayer Ubisoft-e aloo!!! Tu ste nekada kidali. I danas izbacite dobre stvari samo malo bolje scenariste da zaposlite i bicete i vi puni para od singleplayer igara poput nekih drugih dzinova. I daje te nam neke nove IP naslove, Ide EG5 pa pustite tu vasi mastu na volju ali zaboga zaposlite bolje scenariste. Ubisoft u poslednjih 7-8 godina ima fantasticne igre kada je rec o dizajnu gameplay i svetova, detalja. Ali price su im dosadne, uzas.

    • Strahinja Radonjic

      @Krle91ITG, 14.10.2022 - 12:00

      Assassin’s Creed Mirage, Ghost Recon će biti novi za koju godinu, The Division 3? Eto tri velika Singleplayer naslova koja ćemo dobiti u narednih par godina najverovatnije. Meni Breakpoint i The Division 2 bili sjajni.

  • Krle91ITG

    14.10.2022 - 11:01

    *UE5

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?