HCL.HR

Producent Castlevania serije radi na TV adaptaciji Hyper Light Driftera

Filip Zorić 29.03.2019.   •   2 komentara   •   Filmovi i serije


Adi Shankar je prije par godina stvorio sjajnu televizijsku adaptaciju Castlevania serijala, a izgleda da će pokušati napraviti isto s igrom Hyper Light Drifter.

Serijal igara zvan Castlevania dobio je televizijsku adaptaciju 2017. godine. Iznenađujuće, rezultat nije bio loš – dapače, serija je impresionirala većinu gledatelja. Izgleda da će sličnu tranziciju doživjeti Hyper Light Drifter, akcijski RPG koji nas je zadivio pikseliziranom prezentacijom i sjajnim sustavom borbe.

Adi Shankar, producent već spomenute Castlevania serije, radi na animiranoj adaptaciji igre Hyper Light Drifter. Shankar će na ovom projektu raditi zajedno s Alxom Prestonom, kreatorom originalne igre. Serija je još uvijek u jako ranim fazama razvoja – vjerojatno je nećemo vidjeti u skoroj budućnosti.

Preston i Shankar kažu kako žele pronaći najbolji način za dočarati atmosferu Hyper Light Driftera u obliku TV serijala. Podsjetimo se kako Adi Shankar već radi na televizijskoj adaptaciji Devil May Cry i Assasin’s Creed serijala, što znači da stiže još poslastica za gamere.

Komentari (2)

  • svraka12_LIX

    29.03.2019 - 17:09

    OOO pa štoje ovo sa ovoliko vijesti ovih dana… Svaka čast, samo tako naprijed.

    • Filip Zorić

      @svraka12_LIX, 29.03.2019 - 17:14

      To nas Zoran jače bičuje ovih dana 😛

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?