HCL.HR

Program E3 sajma bit će besplatan za sve gledatelje, uvjeravaju nas organizatori

Zoran Žalac 02.04.2021.   •   1 komentara   •   Industrija videoigara


Nakon što su se pojavile glasine da će neki dijelovi digitalnog E3 sajma biti ograđeni i da će tražiti plaćanje do sadržaja, organizatori tvrde suprotno.

Ovogodišnji sajam videoigara E3 održat će se u digitalnom obliku, a još nije javno potvrđeno kako će to sve izgledati. Pojavile su se glasine koje sugeriraju da će dio tog digitalnog programa možda biti ograđen, odnosno da će gledatelji i igrači morati plaćati za pristup istome. Spominje se tako potencijalna suradnja organizatora E3 sajma s Nvidijom oko streaminga ekskluzivnih demo igara (vjerojatno preko GeForce Now).

Međutim, čim se vijest oko plaćanja za pristup E3 sadržajima počela širiti, organizacija ESA koja stoji iza sajma objavila je kako su glasine lažne te da im nije u planu ograđivati sadržaj. Program koji bude pripremljen povodom E3 sajma, a uključuje prijenos konferencija i pristup raznim demo igrama, bit će besplatan za sve zainteresirane igrače. Dalje od te objave nisu išli, kako kažu – više detalja otkrit će uskoro. Od E3 sajma inače nas dijeli malo više od dva mjeseca.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • vragec25cro

    02.04.2021 - 11:54

    Ne bih ih niti gledao da naplačuju kad vi stavite sve bitno i još tome sažeto taman po mjero 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?