HCL.HR

Proizvođač Batman: Arkham Origins Blackgatea radi na još jednoj igri koja izlazi za Božić

Renato Pedišić 07.10.2013.   •   0 komentara


Proizvođač sestrinske igre ovogodišnjem Batman: Arkham Originsu radi na još jednome naslovu koji bi trebao izaći za ovogodišnje božićne praznike, ali s većinom detalja o toj igri i dalje nismo upoznati.

Ne govori se mnogo o tome da će ovogodišnji Batman: Arkham Origins, koji izlazi za PC, PS3, X360 i Wii U, na datum izlaska dobiti i sestrinsku igru, 2.5D akcijski naslov imena Batman: Arkham Origins Blackgate. Na tom manjem naslovu za 3DS i Vitu radi više-manje nepoznati studio Armature, zaslužan za Vita port igre Metal Gear Solid HD Collection, ali izgleda kako ovaj Arkham naslov nije jedina igra na kojoj su zaposleni.

Naime, nove informacije govore kako taj ionako mali studio od oko 30 zaposlenika, svoje raspoložive resurse dijeli u dva tima od kojih je jedan zaposlen na spomenutoj 2.5D Batman igri, dok drugi radi na potpuno drugom naslovu o kojemu za sad znamo jako malo.

Twitterom je potvrđeno kako ta nova igra izlazi već ovoga Božića, a zna se i kako to neće biti igra za mobilne uređaje niti nekakav Vita port God of Wara. Osim ovih informacija, razni znatiželjnici nisu uspjeli nešto drugo izvući iz Armaturea, no budući da bi trebala biti vani prije kraja godine, pretpostavljamo da nećemo morati dugo čekati službenu najavu. Inače, taj studio su osnovali bivši zaposlenici poznatog Retro Studiosa, između ostalog zaslužnog za Metroid Prime serijal.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?