HCL.HR

Project Cars zaobilazi Wii U

Stjepan Fikter 23.07.2015.   •   0 komentara


Uz prvu veću nadogradnju u obliku Track Expansiona, Project Cars projurit će pored Wii U-a jer konzola nema dovoljno snage u sebi za kvalitetan osjećaj vožnje.

Vlasnici Wii U-a neće na kraju moći voziti različite pile dostupne u Project CARS-u, otkrio je Slightly Mad Studios potvrdivši ono o čemu se već duže vrijeme glasno šuška.

Ipak, ne može se reći da je otkazivanje igre došlo iznenada, budući da su developeri još u veljači priznali da imaju problema s postizanjem 30 FPS-a. No, za fanove Nintenda nije sve crno budući da bi Project CARS mogao zaživjeti na njihovoj novoj konzolu koju još uvijek znamo samo pod kodnom imenu NX, a za koju se očekuje da bi mogla izaći već sljedeće godine.

Trenutačno, Project CARS je jednostavno previše zahtjevan za Wii U kaže šef studija Ian Bell, a kreativni direktor Andy Tudor nadodaje: “Unatoč ustrajanosti na Wii U verziji Project CARS-a, više nećemo aktivno raditi na razvoju jer kvaliteta ne zadovoljava naše visoke standarde niti viziju namijenjenu za naslov na ovoj platformi. Mi željno očekujemo najavu novog hardvera od Nintenda, ali sada Project CARS je prezahtjevan za Wii U unatoč našim najboljim naporima.”

S druge strane, za igru je predstavljena prva nadogradnja u obliku Audi Ruapuna Park Track Expansion s kojom stiže Novo Zelandska staza Ruapuna Park i tri Audi jurilice – Audi R18 e-tron Quattro, Audi R8 LMP900 i 1989 Audi 90 IMSA GTO s time da će Audi A1 Quattro biti drugi besplatni automobil. Uz nove jurilice i singleplayer karijera bit će proširena s tri nova eventa.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?