HCL.HR

Project Eternity postao Pillars of Eternity i dobio prvi video

Stjepan Fikter 11.12.2013.   •   4 komentara


Project Eternity, kako je bio radni naslov za Obsidianov novi RPG, otišao je u povijest, a igra će se sada zvati Pillars of Eternity. Uz promjenu imena, objavljen je i gameplay teaser.

Obsidianova Kickstarter uspješnica, koja se do sada zvala Project Eternity, sada ima novo ime – Pillars of Eternity. Uz promjenu imena, igra je dobila i novi logo, no igračima bitnija stvar je objavljeni gameplay teaser video.

Objavljeni video je montaža prikazanih materijala u kojoj se može vidjeti kako heroji trčkaraju, izgled nekoliko lokacija, borba s paukovima, ljudima i velikim trolom, korištenje magija te – zmaj. Kraj videa otkriva da igra dolazi iduće godine na PC, Mac i Linux, ali bez točnog datuma.

Obsidian je također otkrio i portal za sve igrače koji su podržali razvoj igre i kroz kojeg mogu preuzeti nagrade koje su bile navedene u kampanji ili povećati donaciju kako bi dobili nagrade koje žele. Uz to, developere zanima jesu li igrači zainteresirani za nove ciljeve koji bi financirali razvoj igre. Dodali su: “Ako niste, nema problema. Svejedno ćemo dostaviti sav sadržaj koji je podržan u kampanji.”

Komentari (4)

  • RedEy3

    11.12.2013 - 18:41

    Prije nego što pogledam video samo ću reći: Pillars of eternity? Pillars? Vjerojatno jedan od top 5 najglupljih naziva u povijesti videoigara – po mom mišljenju. No, kako god.

  • black_out

    11.12.2013 - 21:50

    Ne znam, ni meni se naslov baš pretjerano ne sviđa i to iz više razloga. Prvi jer sam se navikao na Project Eternity, drugi jer mi čudno i nezanimljivo zvuči, a treći jer već postoji knjiga sa tim naslovom.

    Nisam ni trailerom previše zadovoljan, no dobro, očekujem da budući budu dulji i zanimljiviji. Glazba, odnosno zbor, su mi najbolji dio definitivno.

    Inače, u duše u ovoj igri = geni u stvarnom svijetu. LOL.

  • Me666

    @Tudum, 11.12.2013 - 18:54

    Što fali Stupovima? Radilo je za Stupove zemlje. Inače, super gameplay trailer – sve nestrpljiviji postajem gledajući novi promo materijal 🙂

  • Apocalypse4987

    @Tudum, 11.12.2013 - 20:24

    zašto ne? Ne moraš sve prevodit doslovno, može znaćit ka neka osnova, na ćemu sve stoji, ka temelj.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?