HCL.HR

Project Eternity stiže na Mac platformu

Renato Pedišić 19.09.2012.   •   1 komentara


Ljubitelji Applea radujte se! Obsidianov ambiciozni RPG projekt po uzoru na najslavnije naslove žanra stići će i na vašu platformu, a svi ujedno dobivamo još pogodnosti.

Cilj od milijun i šesto tisuća dolara postignut je danas nešto poslije ponoći na službenoj Kickstarter stranici Obsidianova Project Eternityja. Taj dodatni cilj koji je zapravo drugi po redu (s prikupljenih 1,4 milijuna dolara već smo dobili novog suborca i klasu) donijet će nam najviše pogodnosti dosad, a one su redom Mac verzija igre i dodatna, proširena epska priča s pripadajućim misijama, NPC-ovima, lokacijama i epskim oružjem.

Valja napomenuti kako taj dodatak priči dolazi na obje inačice igre, a da će verzija koja dolazi na Mac biti potpuno jednaka onoj koju ćemo moći igrati na PC-u. Project Eternity tako će biti jednako iskustvo za sve gamere, pogotovo ako donacije dosegnu cifru od 2.2 milijuna dolara koliko je potrebno da bi verzija za Linux ugledala svjetlo dana.

O ostalim dodatnim ciljevima ovoga projekta već smo pisali, a ako želite donirati novac za uspjeh igre to možete napraviti unutar narednih 28 dana.

Komentari (1)

  • -Aragorn-

    19.09.2012 - 16:55

    očito ovdje nitko nema Mac

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?