HCL.HR

Project Eternity videom prikazao efekte okoliša

Renato Pedišić 10.04.2013.   •   3 komentara


U Unity test videu Obsidian Entertainmenta prikazan je njihov nadolazeći naslov kodnog imena Project Eternity te njegovi efekti plime, oseke, izmjene dana i noći te dinamičnog osvjetljenja.

S početnom čestitkom InXileovom Kickstarter uspjehu s Torment: Tides of Numenera, koji je od Project Eternitya preuzeo titulu najuspješnije Kickstarter igre, započeo je 49. video update o razvoju ovog Obsidianovog naslova. U njemu je prikazan dosadašnji napredak na razvoju igre i to korištenjem scene iz jedinog do sad dostupnog ingame screenshota.

U videu su prikazane izmjene plime i oseke, dana i noći te simulacija dinamičnog osvjetljenja. Oni oštrijeg oka zamijetit će i kretanje grana na stablima, ali i da je to kretanje tek bazično i još uvijek nedovršeno. Ono što će zadovoljiti vlasnike računala slabije konfiguracije jest informacija da je cijeli test pogonjen na sasvim normalnom i prosječnom računalu za današnje pojmove, a nadamo se da će i konačna verzija igre u izdanjima za PC, Linux i Mac biti jednako tako nezahtjevna kada u travnju 2014. ugleda svjetlo dana.

Komentari (3)

  • HrBomb

    10.04.2013 - 10:57

    lipo lipo

  • TheOFFman

    10.04.2013 - 12:32

    Stvarno dobro izgleda, nadam se grafika nece biti najbolji element igre.

  • nnnnn99

    10.04.2013 - 18:07

    +1

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?