HCL.HR

Project Spark zaiskrit će početkom listopada

nebel 09.07.2014.   •   0 komentara


Microsoftova igra za pravljenje igara zacrtala si je izlazak početkom desetog mjeseca ove godine za Xbox One te Windows 8.1 platforme.

Ako vam se ove jeseni ne bude ništa igralo (u što čisto sumnjamo, ali hej), možda taj problem riješite tako što ćete osloboditi svoju kreativnu stranu u igri za pravljenje igara. Naime, Microsoftov Project Spark je ujedno i igra i alat; alat utoliko što s njom možete dizajnirati i graditi levele i pravila igre (ala LittleBigPlanet), a igra utoliko što te iste kreacije možete sami zaigrati, i ne samo vlastite već i tuđe.

Ta mogućnost bit će dostupna od 10. listopada ove godine na PC-u (Windows 8.1 OS) te Xbox One konzoli. Igra će u osnovnoj verziji biti besplatna za obje platforme, ali će za XBO postojati i tzv. Starter Pack verzija po cijeni od 40 dolara, s kojom dolazi Galaxies: First Contact ekspanzija, dodatni lik Sir Hakakon „Hawk“ te prva epizoda igrine kampanje zvana Champions Quest. Sve to moći će se kupiti i odvojeno, u digitalnom obliku, ali nije poznato po kojoj cijeni.

Inače, beta testiranje Project Sparka još uvijek je otvoreno za sve korisnike Windows 8.1 OS-a i Xbox One konzole. Također, treba reći i da je u planu X360 verzija, ali ona će sasvim izgledno kasniti za ostalima.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?