HCL.HR

Proletite kroz masivni svijet Black Deserta

ToxarE 22.04.2014.   •   7 komentara


Osim što očarava detaljnošću u kreiranju likova, korejski MMO Black Desert ne ostavlja ravnodušnim ni u pogledu veličine svog svijeta.

Dostupan je novi trailer za južnokorejski MMORPG naslov Black Desert o kojemu smo nedavno pisali diveći se njegovom detaljnom sustavu kreiranja likova. U jedanaest minuta novog video materijala, razvojni tim Pearl Abyss sa svojom igrom ponovno uspijeva zaokupiti našu pozornost, ovoga puta veličinom svijeta ispunjenog utvrdama, šumama, planinama, gradovima, plažama itd.

U prikazu koji vam prenosimo u nastavku nećete vidjeti tamnice i spilje, no možda vas već i ovaj prikaz okoliša zainteresira za igru. Inače, interesantno je napomenuti da je čitav svijet koji ovdje vidite dostupan bez ikakvog učitavanja za vrijeme igre.

Ako vam se trailer svidio, možete ga preuzeti i u punoj kvaliteti (težine 3,3 GB). Nažalost, Black Desert još uvijek nije najavljen za europsko područje, no ukoliko se pokaže uspješnim, jednoga dana vjerojatno će otvoriti svoja vrata publici izvan Azije.

Komentari (7)

  • Stribor88

    22.04.2014 - 10:31

    još interesantnije je da igra koristi europsku arhitekturu i prirodu, a neće izaći u Europi…. čovjeku dođe da se preseli u aziju zbog ove igre….

    • Apocalypse4987

      @Stribor88, 22.04.2014 - 19:07

      Živim na jadranu, pa viđam turiste iz azije skoro svaki dan, mislim da svaki od njih ispuca po 3 gige slika samo na zidine, utvrde, vrata, dvorce, stare jedrenjake

  • Struja

    22.04.2014 - 12:15

    Aj budite bar precizni pa napisite da nema prekida igre sa loading screenovima, jer je nemoguce da igra ove velicine nema uopce loadanja, ono se samo dogadja u pozadini, odnosno streama. /programer 🙂

    • RedEy3

      @Struja, 22.04.2014 - 14:21

      jel ga sereš. Misliš da je ljudima bitno što se događa sve dok nema loadinga? Istu stvar koristi witcher 3, i također se hvalospjeva jer veliki svijet nikada nije lagano generirati bez loadinga bez obzira na tehnologiju ili ne

    • maxim.x

      @Struja, 22.04.2014 - 14:28

      Ljudima je bitno dali ce im na ekranu pisati LOADING ili ne dok igraju, nemoj bespotrebno pametovat.

  • CrashZer0

    22.04.2014 - 15:40

    Skyrimoliko poprilicno. Onaj editor likova je genijalan i dođe mi da igru nekak nabavim samo makar samo zbog toga, al ovak svijet dok gledam nije mi niš posebno. Vuče na Skyrim / Oblivion poprilično.

  • Adam Jensen

    22.04.2014 - 18:09

    Ovo bih samo volio zaigrati zbog ovog najljepšeg svijeta kojeg sam ikad vidio u nekom MMORPG—u. Zašto se i ostali developeri ne ugledaju na ovaj realistični dizajn a ne uvijek šareni fantasy svijet od kojeg mi se smuči.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?