HCL.HR

Provozajte se hoverboardom u šarenoj akcijskoj avanturi Effie

Hrvoje Smoljić 11.05.2019.   •   1 komentara


Effie je igra koja se nada pružiti vam osjećaj igranja prvih 3D platformera PS2 ere te nam nudi šareni otvoreni svijet, fantastični hoverboard i brojne platformerske izazove.

Effie je akcijska avantura koja se nada rekreirati onaj osjećaj igranja prvih 3D platformerskih igara na PlayStationu 2. U tom pogledu inspiraciju uzima od nekih velikih imena poput Jak & Daktera, Ratcheta i Raymana, a ako je suditi po izgledu – čini se kako će u tom naumu i uspjeti.

Igra će vas staviti u ulogu Galanda – lika koji se nada povratiti svoju mladost nakon što ga je zla vještica kletvom naglo pretvorila u starca. Galand će u toj namjeri proputovati prekrasnim svijetom imena Red Plain of Oblena te se boriti protiv raznih stvorenja i rješavati brojne platformerske i druge izazove. U tome će mu pomoći njegov štit Runestone s koji mu može poslužiti u borbi, ali se i pretvoriti u pravi fantastični hoverboard s kojim će moći lebdjeti po crvenim livadama. Štit će također biti moguće nadograditi u tijeku igre.

Igra se hvali velikim svijetom bez učitavanja i mogućnošću nelinearnog prolaska kroz igrine brojne misije. Sve to moći ćemo i sami isprobati kada igra, 4. 6. izađe na PlayStationu 4, dok će PC igrači pričekati do trećeg kvartala ove godine.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • andjel

    12.05.2019 - 00:24

    nice, igrat ću kad nam poklone za Ps pLus

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?