HCL.HR

Prvi Cities in Motion 2 gameplay trailer

Renato Pedišić 29.01.2013.   •   3 komentara


Izgradite svoje prometno carstvo i povežite sve dijelove ogromnog i živog grada kako biste izbjegli prometne kolapse i zadovoljili korisnike vaših prijevoznih usluga.

Zagrebački je gradonačelnik Milan Bandić prilikom obilatog snijega u glavnom hrvatskom gradu, kada je obustavljen sav javni prijevoz, izjavio: “Bi li kao Batman trebao loviti pahulje da ne padnu na tlo!?” – što je bio izraz njegove nemogućnosti da se nosi s poteškoćama koje su nastale zbog neočekivanih uvjeta na zagrebačkim cestama. Mnogo je građana Hrvatske pritom izjavilo kako bi se oni bolje nosili sa snijegom te kako bi njihova organizacija bila znatno bolja od one Zagrebačkog Holdinga i Milana Bandića. Jeste li i vi bili jedni od njih? Želite li se uistinu okušati u organizaciji prometa u gradu?

Ako ste na barem jedno od gore navedenih pitanja odgovorili potvrdno onda sigurno s nestrpljenjem očekujete Cities in Motion 2 koji će svojim igračima ponuditi da sami izgrade i upravljaju vlastitom tranzitnom mrežom koja obuhvaća gotovo sve vrste javnog prijevoza. Vlak, tramvaj, trajekt i autobus samo su neka od prijevoznih sredstava čije rute morate odrediti, za čije se održavanje morate brinuti, a simultano upravljanje cjelokupnim prometom megalopolisa bit će vaš glavni zadatak u igri koja na PC i Mac stiže u drugom kvartalu 2013. godine.

Kako stvari funkcioniraju u akciji pokazat će vam novi trailer za igru, a isti će pokazati i najavljeni ciklus dana i noći što će biti zanimljivo vidjeti u najavljenim co-op i versus multplayer modovima. Tamo će se pokazati pravi strateg gradskog prijevoza, a tko zna, možda u nekom online meču sretnete i gospodina Bandića kako kao Batman pokušava spasiti svoj virtualni grad od navale obilatog snijega.

Komentari (3)

  • Black op

    29.01.2013 - 17:16

    O cemu se radi Cities in Motion?Nisam odigrao ni prvi dio pa nisam siguran da li se to sve radi o prometu ili je nesto kao SimCity.

    • Me666

      @Black op, 29.01.2013 - 17:17

      Pročitaš tekst i saznaš informacije… čudesan je taj način na koji vijesti funkcioniraju.

    • Black op

      @Black op, 29.01.2013 - 18:12

      Zanimljivo, nisam to znao 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?