HCL.HR

Prvi Dota 2 Major turnir održat će se u 11. mjesecu

Stjepan Fikter 25.09.2015.   •   0 komentara


Ovog studenog šesnaest vrhunskih Dota 2 timova borit će se u Frankfurtu da uđu u povijest kao prvi tim koji je osvojio Dota 2 Major turnir.

Ranije ove godine Valve je najavio Dota 2 Major turnire koji će se održavati sezonski u različitim dijelovima svijeta te će poslužiti kao uvod u idući The International. Budući da je to tada bila samo najava, točan datum održavanja nije bio poznat, sve do sada. Naime, Valve je otkrio kako će Frankfurt Major održavati od 16. do 21.11. ove godine.

Borilište će ovoga puta biti Festhalle Messe gdje će se 16 timova boriti za titulu prvaka. Iako se ne radi o svjetskom prvenstvu, može se reći da najbolji timovi neće ići kući baš praznih ruku budući da je nagradni fond postavljen na tri milijuna dolara. Osim toga, treba i napomenuti kako će za produkciju turnira biti zadužen ESL.

Tko će sve sudjelovati znat će se od 05.10. kada će biti objavljeni pozvani timovi kao i oni koji će sudjelovati u regionalnim kvalifikacijama. Također, održavat će se i otvorene kvalifikacije od 06. do 09.10. s time da regionalne počinju dan poslije i traju do 13.10. Svi zainteresirani igrači za otvorene registracije, moći će se prijaviti od prvog studenog.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?