HCL.HR

Prvi i drugi Warcraft od danas su dostupni na GOG trgovini

Hrvoje Smoljić 28.03.2019.   •   4 komentara


Ljubitelji strategija stare škole od danas mogu preko GOG trgovine vratiti u neki potpuno drugačiji, jednostavniji Azeroth i sudjelovati u ratu ljudi i orkova.

Dobre stare igre GOG digitalne trgovine svakim danom postaju još bolje. Ljudima stvarno treba odati čast što čuvaju i čine dostupnima neke od najdragocjenijih igara iz prošlosti. Nakon što je nedavno u tu trgovinu dodan Diablo, od danas su dostupne i poboljšanje verzije prvog i drugog Warcrafta. Poboljšanja u ovom slučaju nisu sadržajnog karaktera već se odnose na tehnički aspekt tih igara.

U slučaju Warcraft: Orcs & Humansa to zapravo znači da ćete igru konačno uopće moći igrati na modernim konfiguracijama. Warcraft 2: Tides of Darkness, s druge strane dolazi s nešto “opipljivijim” poboljšanjima. Uz podršku za ekrane visoke razlučivosti tu je i mogućnost LAN multiplayera, ali i online multiplayera putem Blizzardovog Battle.neta. Dakako, uz baznu igru dolazi i Beyond the Dark Portal ekspanzija.

Što se tiče cijene, ovaj povratak u Azeroth omogućen vam je po nekim relativno razumnim cijenama. Prvi Warcraft će vas tako koštati svega 40-tak kuna dok će vas dvojka stajati 70-tak kuna. Moguće je i za stotinjak kuna kupiti obje igre u paketu i tako si priuštiti eksploziju nostalgije koju ćete postići s rijetko kojom drugom strateškom igrom.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?