HCL.HR

Prvi Tomb Raider od danas i na iOS-u

Dominik Bošnjak 17.12.2013.   •   2 komentara


Posve neočekivano, prva Larina avantura je stigla na iOS uređaje pa potraga za dijelovima Sciona može početi po n-ti put

Nakon originalnog PlayStationa, PC-a, Sega Saturna i N-Gagea, i iOS uređaji su od danas dobili svoju verziju Core Designovog Tomb Raidera. Ova klasična akcijska avantura iz 1996. godine je od prije nekoliko sati dostupna za download na App Storeu kao univerzalna aplikacija za nešto više od pet kuna, no činjenica da Square ovaj neočekivani mobilni port nije niti službeno najavio ne ulijeva previše povjerenja u njegovu kvalitetu te se nadamo kako se ne radi o na brzinu sklepanom mamcu za impulzivne kupce.

Novi-stari Tomb Raider dolazi s podrškom za iOS 7 kontrolere te redizajniranim korisničkim sučeljem i kontrolama za ekrane osjetljive na dodir. Jedan pogled na App Store stranicu igre, odnosno screenshote, otkriva da igra nažalost nije prerađena s nekim modernim GPU značajkama na umu. S druge strane, za pet i pol’ kuna teško je i očekivati išta više.

Komentari (2)

  • Neol

    17.12.2013 - 15:26

    Imam FPSE Emulator za Android i sve igre rade sa normalnim original kontrolama odlično. Pa što nisu napravili neki NOVI NASTAVAK TOMB RAIDER-a sa starom grafikom, samo kopiraju iste igre, kao i rockstar; San Andreas, Vice City, GTA III, s istom grafikom su mogli napraviti 50 novih nastavaka, samo drugi likovi i druge lokacije, lijenčine, samo konvertiranjem žele zaradit na budalama, hahaha.

    • SonOfOsiris

      @Neol, 20.12.2013 - 21:59

      to ti je porez na budale

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?