HCL.HR

Rainbow Six Siege stiže na PlayStation Now uz još dvije druge igre

Zoran Žalac 06.05.2020.   •   4 komentara   •   Industrija videoigara


Sony je otkrio koje igre stižu na pretplatničku uslugu PlayStation Now. Baš kao i sa ovomjesečnom ponudom za PS Plus – ljudi nisu sretni.

Nakon što je dio pretplatnika usluge PlayStation Plus glasno izrazio nezadovoljstvo igrama koje Sony dijeli tijekom petog mjeseca (Farming Simulator 19 i Cities: Skylines), stigla nam je i ponuda kojom se promovira druga pretplata – ona za PlayStation Now. U katalog igara te usluge u petom mjesecu će biti dodane tri igre: Rainbow Six Siege, The Evil Within 2 i Get Even.

Iako se tu radi o malo boljoj ponudi, u komentarima na službenom PlayStation blogu ponovno vlada nezadovoljstvo. Rainbow Six Siege se na popustima prodaje i za manje od 10 eura, koliko inače košta pretplata na PlayStation Now. Dok je The Evil Within 2 svijetla točka ovog trojstva, Get Even je igra za koju velika većina igrača nikada nije ni čula.

Dakako, povlače se neizbježne usporedbe s Microsoftovom uslugom Xbox Game Pass, koja na mjesečnoj bazi donosi dvostruko više igara – ili čak trostruko ako uslugu koristite i na PC-u.

Označeno sa:

Komentari (4)

  • GAMEmaher

    06.05.2020 - 10:47

    Mene loša ponuda ps plusa za svibanj tješi da sam pokupio knack 2 za free pa ajd… nadam se lipanj dadu nešto kako treba. Ps Now ionako ne koristim al ću aktivirati free trial čisto da spidermana odigram.

  • personauser

    06.05.2020 - 11:17

    Sony bi trebao sada vise ulagati u PS Now, tj. unaprijediti ga ako zeli pobijediti XGP. Jos zelim da PS Now ulazi u paket zajedno sa PS+ kao sta XLG ulazi u paket sa XGP. Taj bundle u kojem bi ulazio i PS Now i PS+ bi bilo sjajno za igrace. Sony mora ici Microsoftovim stopama ako zeli unaprijediti PS Now, a ovako ga XGP jednostavno gazi. Za PS5 ocekujem unaprijedjeni PS Now.

  • vragec25cro

    06.05.2020 - 12:03

    Več kad ste spenuli xgp,tko kupuke samo za xbox? 🙂 I več da nemam neki dobar pc bolke se isplati xgp ultimate 13€ mjesečno nego xgp 10€+5€ gold 🙂

  • Strahinja Radonjic

    08.05.2020 - 00:07

    Čoveče, pa gde je TLOU PS4 verzija, God of War, RDR2, BF1, BFV, Uncharted 4, Horizon Zero Dawn, COD igre?! Ja tek skoro otkrio za PS Now i razočarao se žešće. Ne vredi tih 10$ mesečno ako neko želi ekskluzive da odigra. Šta može da odigra TLOU PS3 verziju, Uncharted 3 i RDR1.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?