HCL.HR

Nova pucačina LLL je paprikaš svega i svačega, spaja 10. i 23. stoljeće

Zoran Žalac 14.11.2022.   •   1 komentara


Južnokorejski izdavač NCSoft predstavio je novu MMO igru koju za sada nazivaju LLL. Posrijedi je futuristička pucačina smještena u budućnost s alternativnom prošlošću.

Južnokorejski izdavač NCSoft poznat je po MMO igrama fantastične tematike, kao što su Guild Wars, Lineage, Aion, Blade & Soul, WildStar i drugi. No, čini se kako je došlo vrijeme za promjene jer je njihova sljedeća MMO igra zagazila u domenu znanstvene fantastike. Štoviše, radi se tu o futurističkoj pucačini iz trećeg lica.

Projekt koji bi mogao imati najčudniji naziv – LLL – najavljen je za PC i konzole, a trebao bi biti lansiran nekad tijekom 2024. godine. Ako mislite da je LLL čudno ime, čekajte tek da čujete zaplet igre. U svijetu LLL-a istovremeno teku dva stoljeća. 23. stoljeće proživljavamo u postapokaliptičnom Seulu, dok se s njime križa Bizantsko carstvo iz 10. stoljeća. A nekako su se u taj paprikaš još upleli mutanti, demoni i mechovi. Kad je bal, neka je maskenbal!

LLL će biti pucačina s PvE i PvP sadržajima. Igračima će na raspolaganju biti otvoreni svijet od 30 kvadratnih kilometara po kojemu će moći voziti različita vozila, uključujući mechove i letjelice. Igra će imati i RPG elemente te će do neke razine omogućavati slobodu u pristupu. Na primjer, igrač će moći koristiti nevidljivost, skeniranje okoline i prednost napucavanja s povišene pozicije.

Evo kako to sve za sada izgleda:

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?