HCL.HR

Puppeteer kreće u prodaju početkom rujna

ToxarE 26.03.2013.   •   0 komentara


Sony je na GDC-u prikazao svoju nadolazeću PS3 ekskluzivu, a tom prigodom ujedno potvrdio da Puppeteer u prodaju stiže krajem ljeta ove godine.

Teatralni 2D platformer Puppeteer jedna je od preostalih Sonyjevih PS3 ekskluziva za ovu godinu, a kako smo danas saznali na GDC-u, zaigrat ćemo ju u trećem kvartalu ove godine. Preciznije rečeno – 10. rujna, kada u će se igra pojaviti u fizičkom izdanju, ali i digitalnom na PSN-u. Uz objavu datuma izlaska prikazan je i promotivni trailer koji ćemo priložiti uz ovu vijest čim nam bude dostupan.

U Puppeteeru preuzimamo ulogu dječaka kojega je zli kazališni demon pretvorio u lutka te mu potom otkinuo glavu, a cilj nam je poraziti demona, vratiti glavu i ponovno postati obični dječak. Ne zvuči kao naročito zabavna avantura, ali za interesantan zaplet pobrinut će se zanimljivi gameplay koji uključuje korištenje različitih vrsta glava, rezanje objekata u pozadini itd. Više o svemu tome saznat ćete u našoj najavi ove igre koja će se uskoro naći na našemu portalu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?