HCL.HR

QuakeCon raspored događaja je online!

Igor Belan 09.08.2009.   •   0 komentara


Poznati gamerski event pod organizacijom id gamesa, QuakeCon, održava se i ove godine od 13 do 16 kolovoza u Grapevine, Texasu.

QuakeCon je poznati event pod organizacijom id Softwarea, a ove godine trajati će od 13. do 16. kolovoza. Danas je id izbacio na internet potpuni raspored gamerskih događaja koji će se održati u tih tri dana trajanja showa. Možda najzanimljiviji dio cijeloga eventa, biti će prvi javni prikaz dviju najzanimljivijih nadolazećih igara iz id Softwarea – Brink i Rage. Iako je rečeno da za ove igre neće biti organiziran poseban hands-on booth gdje će posjetitelji moći zaigrati neku od njih, dobiti ćemo prve duže gameplay trailere iz oba naslova.

Osim ekskluzivnog prikaza ove dvije igre, na QuakeConu će biti nečega za sve ukuse, od raznih natjecanja, preko filmova pa sve do prijateljske utakmice graničara i govora John Carmacka. Sve to počinje 13. kolovoza, a ove dvije igre će biti javno prikazane 14, kolovoza (Rage) te 15. kolovoza (Brink), pa na te datume očekujte da će i ostatak svijeta putem interneta vidjeti videomaterijal koji šefovi id-a puste na QuakConu.

Eh da, jeste li znali da je QuakeCon besplatan i potpuno otvoren za javnost? Ako niste, sada znate, a sve što trebate učinti da bi učestvovali eventu je kupiti avionsku kartu i zaletiti se do Gaylord Texan Resort & Convention Centera u Grapevine, Texasu ( ništa lakše jelda? ). Klik na opširnije za detaljni raspored događaja QuakeCona (na engleskom).

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!