HCL.HR

R.U.S.E. zaobilazi Ubisoftov DRM

Zoran Žalac 12.08.2010.   •   2 komentara


Nadolazeći strateški naslov zvan R.U.S.E. ipak će izostaviti Ubisoftov DRM te koristiti umjesto njega Valveov Steamworks.

Ubisoftovo zloglasno rješenje protiv piratije na PC platformi dobro je poznato svima koji su se susreli sa novijim nastavcima igara Assassin’s Creed i Splinter Cell. Vjerojatno vam je poznato i to da je ista zaštita u međuvremenu probijena, ali Ubisoft od nje ne namjerava odustati, iako ona u prvom redu šteti ponajprije kupcima legalnih kopija. Međutim, nadolazeći strateški naslov zvan R.U.S.E. ipak će izostaviti Ubisoftov DRM te koristiti Valveov Steamworks. Razlog takve odluke nije pojašnjen, no ne treba se zavaravati – Ubisoft tvrdi kako ovo nije odustajanje od njihovog vlastitog “rješenja”, te da će se većina njihovih budućih igara i dalje oslanjati na zaštitu koja od korisnika zahtijeva stalnu konekciju na Internet.

LINK: R.U.S.E. najava

Komentari (2)

  • xGAME

    12.08.2010 - 19:47

    Haha, borba protiv piratstva, jedini nacin da igra ne bude piratizirana je da naprave dbru igru koja zavrijedjuje biti kupljena, a ne naprave neki polu proizvod i ocekuju da ne bude piratizirana, ili porataju sa konzola nest i onda krive piratstvo da im se igra ne prodaje, ne mislim na ovu igru, nego opcenito…ako je igra dobra, ljudi ej kupuju (osim onih idiota kojima svejedno)

  • patafix

    13.08.2010 - 07:51

    Možda in je napokon došlo iz dupeta u glavu da je zbog drm-a igra još piratiziranija.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?