HCL.HR

Radi li Codemasters na više no jednoj rally igri za 2014. godinu?

Renato Pedišić 07.01.2014.   •   7 komentara


Putem Twittera Codemasters je fanu na pitanje rade li novu DiRT igru odgovorio pomalo misteriozno i višeznačno, a u jednoj od interpretacija daje se naslutiti kako trenutno razvijaju više no jednu rally igru.

Zanimljive, misteriozne i višeznačne vijesti stižu nam s bespuća Twittera gdje je Codemasters svojemu fanu na pitanje: “Codemasters – definitivno nova DiRT/rally igra. Ali vi već radite na jednoj, zar ne?” misteriozno odgovorio: “Pa, mi ne, ne radimo na jednoj [takvoj igri]” namignuvši na kraju.

Strani izvori interpretirali su taj tvit na način koji sugerira kako Codemasters radi na više rally igara za 2014. godinu, ali zaključivanje po matematičkoj logici i logici jezika govori kako najvjerojatnije rade samo na jednoj rally igri. Upravo korištenje duple negacije (koja se u razumijevanju rečenice mora u potpunosti ukloniti) govori da se ovdje radi o jednom DiRT/rally naslovu.

Možda je strane izvore na njihov način razmišljanja navela činjenica da Codemasters u ovome trenutku radi na više naslova, od čega su čak četiri mobilne igre. Po brojnosti projekata na kojima su zaposleni dalo bi se predvidjeti kako je više no jedna od tih igara rally tipa, ali uzmemo li u obzir da je ovaj britanski studio poznat po različitim tipovima igara možemo sa sigurnošću zaključiti kako znamo – da ništa ne znamo.

Potvrde različitih predviđanja vjerojatno ćemo dobiti u budućnosti, a do tad se možemo zabavljati igranjem igara iz uistinu šarolikog Codemastersovog repertoara.

Komentari (7)

  • Juventino

    07.01.2014 - 16:49

    Digestivna negacija aludira da postoji dupla konotacija digestivne konfirmacije, dakle Half Life 3 je potvrđen

    • Emperor Ghaleon

      @Juventino, 07.01.2014 - 16:55

      +1

    • Me666

      @Juventino, 07.01.2014 - 16:59

      Totalno – Codemasters ga izrađuje, izdavač je Ubisoft, a igra će izaći kao Origin ekskluziva :)) MASONI – ILUMINATI

    • HistorixCRO

      @Juventino, 07.01.2014 - 18:04

      masoni, zidovi i bin laden

  • Neol

    07.01.2014 - 20:34

    Neka oni naprave novi (Colin Mcrae Rally 2), to je njihova najbolja rally igra.

  • FelipeMassa

    08.01.2014 - 09:58

    Hm, kao fan motosporta i svega što se kreće na točkove, Codemasters mi je nekako ''najbliži'' od svih izdavača. Lično, igrao sam samo F1 igre od njih, jer me druge nisu privukle na prvi, a ni na drugi pogled. Mislio sam uzeti DiRT3, ali odustao. .
    Lično, želio bi da se pojavi konkurencija Codemastersu, da sve to malo bolje slože u paket. Uzeti ću za primjer F12013. Realizovanih ideja je mnogo, i one na papiru rade odlično, ali nekako mi to još sve treba posložiti u fini paketić ''usluga i ponuda'', sve mi je nekako nabacano u meniju.
    I naravno, ono što svako ko i malo prati ovakve sportove želi od igara, jeste simulacija, a ne arkada. Ja shvatam da žele privući veću publiku, ali na prvom mjestu ti radiš jednu simulaciju trkaćeg sporta, pa je logika da i igra bude simulacija trkanja, a ne 22 bolida koja koče 15m prije zavoja, i sa iskuljučenom kontrolom trakcije ubrzavaju pod punim gasom još dok su na rubniku.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?