HCL.HR

Radi li Quantic Dream na nastavku Fahrenheita?

Žarko Ćurić 22.01.2015.   •   6 komentara


Zanimljiva teaser stranica naslova A Chilling Feeling pokrenuta je ovih dana, a pojedini dijelovi iste neodoljivo podsjećaju na Fahrenheit.

Quantic Dream još krajem prošle godine najavio je na svojoj Facebook stranici velike vijesti u siječnju. Ekipa s NeoGAF-a povezala je tu informaciju s nedavno otvorenom web stranicom naslova ‘A Chilling Feeling’ budući da slova s iste neodoljivo podsjeću na ona s omota Fahrenheita za koji je bio zaslužan, pogađate, Quantic Dream.

No nije samo stil slova sličan vizualnom stilu Fahrenheita. Naime, krilatica Fahrenheita “Guilt is a Chilling Feeling” nalazi se razbacana između drugih riječi na spomenutoj stranici, a osim toga i tvrtka na koju je registrirana web stranica dolazi iz Pariza, grada u kojem se ujedno nalazi i sjedište Quantic Dreama.

Osim razbacanih riječi stranica posjeduje i brojač dana koji odbrojava do 28. siječnja kada bi trebali dobiti odgovor što se krije iza iste. Možda novi nastavak Fahrenheita, njegov spiritualni nasljednih ili HD obrada originala, a možda ništa od navedenog – tko će ga znati!

Komentari (6)

  • tryon

    22.01.2015 - 18:44

    ISUSE KAKO DA

  • PugynhoAlmeira

    22.01.2015 - 19:17

    daj boze da se desi nesto od bilo cega vezano za tu igru 🙂

  • RedEy3

    23.01.2015 - 14:09

    Kad se sjetim, imao sam možda 13-14 godina kada sam ju igrao i bila je jedina igra ikada koje mi je napravila totalni mindfuck i koju sam prošao 3-4 puta. 🙂 Po meni jedna od najboljih igara 21 stoljeća

  • MindCorruPTioN

    23.01.2015 - 17:38

    Hmmm, nastavak bi svakako bio i više nego željno očekivan, samo ne polažem prevelike nade u njega, jer rijetko što danas može ostaviti toliko utisak kao Indigo propheci u ono doba…A i obično se idu praviti pametni pa nešto sjebu. Ajd baš ćemo vidjeti.

  • Shazaam

    23.01.2015 - 19:49

    Ostvarenje mojih snova.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?