HCL.HR

Rainbow Six Mobile ušao u zatvorenu betu, evo gameplay trailera

Lovro Maroševac 13.09.2022.   •   1 komentara


Rainbow Six Siege na mobitelima stigao je u zatvoreno beta testiranje i usputno dobio novi gameplay prikaz koji nam pokazuje kako funkcionira razaranje okoline na mobilnim uređajima.

Nije strano da poznate franšize i serijali dolaze na mobilne uređaje. Call of Duty, Fortnite i PUBG već su odavno na mobitelima, a u tijeku pridruživanjau tu ekipu je i Rainbow Six Siege, odnosno Rainbow Six Mobile.

Najavljen prije gotovo pola godine, ova mobilna verzija Rainbow Sixa sada konačno dobiva zatvoreno beta testiranje. Međutim, caka je u tome što će tek šačica odabranih država imati priliku sudjelovati u testiranju. Na Google Playu je tako omogućeno igračima iz SAD-a, Meksika, Kanade, Filipina, Singapura i Indije da budu dio zatvorene bete i pomognu u razvoju igre.

Inače, Rainbow Six Mobile nema točan datum izlaska, no vjeruje se da će izaći do kraja ove godine. Tome u prilog, naravno, ide i činjenica da je danas započela beta faza testiranja koja bi trebala značiti i službeni dolazak R6 Mobilea na mobitele blizu ugla. Zasad su u beta testiranju dostupne tek tri mape – Banka, Club House i Border.

Bit će ovo igra koja će poprimiti mehanike Rainbow Six Siegea, prilagođene za mobilne uređaje. Likovi i mape će biti slični, no vrijeme rundi trajat će kraće, dok će destrukcija izgledati malo drugačije u odnosu na onu iz Rainbow Six Siegea.

Komentari (1)

  • Zlo

    13.09.2022 - 21:17

    Nisam neki mobilni gamer ali ovo ako izadje možda bude dobro

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?