HCL.HR

Rambo: The Video Game ima novi screenshot

Renato Pedišić 06.10.2012.   •   3 komentara


Ravno iz dijela igre koji se bavi prvim filmom o Johnu Rambu stiže nam novi atraktivni screenshot s prikazom iznimne pažnje na detalje.

Oni koji su gledali First Blood, film s kojim započinje priča o ratnom veteranu Johnu Rambu, prisjetit će se kraja filma i policijske stanice prikazane na novom screenshotu iz igre Rambo: The Video Game. Oni koji film nisu gledali imaju samo jedan zadatak – posuditi DVD s filmom i pogledati ovaj akcijski megahit te se tako uvesti u priču igre koja će popratiti prva tri filma iz serijala.

Screenshot unatoč visokoj razini ušminkanosti u svojim osnovama izgleda jako privlačno i kao i prethodne tri slike iz igre pokazuje veliku posvećenost detaljima i realističnost. Unatoč tome što je ovo prvenstveno igra rađena po filmu, Reef Entertainment, proizvođač, nam dostupnim materijalom obećava kvalitetno iskustvo igranja. Pravih, konkretnih informacija za sada nemamo, ali se nadamo da će i one doći čim prije.

Iako sumnjamo u ovogodišnji izlazak igre, o čemu se naveliko šuška po internetu, vjerujemo kako će igra zasigurno biti dostupna za PC, Xbox 360 i PlayStation 3, kako je i najavljeno.

Komentari (3)

  • xPh4rIm

    06.10.2012 - 13:56

    Da igru pokrece Unreal Engine 9 bio bih oped skeptican,inace igra po filmu jos ovako pucacina kojih ima napretek … :facepalm

  • Captain Crash

    06.10.2012 - 14:42

    e sad se mozemo igrat ramba hahaha 😀

  • Stormrage

    06.10.2012 - 19:01

    Samo da stave soundtrack i cutsceneove iz filma i mene su kupili. Nezz zašto, ali jako sam nahajpan na ovu igru. Još samo treba vidit gameplay pa prosudit jel vrijedno kupovanja jer screenshotovi ništa ne govore.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?