HCL.HR

Ratchet i Clank film stigao u Cinestar kina

sponzorirani članak 28.04.2016.


Prekrasnu novu Ratchet & Clank igru za PS4 još odigravamo, a u kina je upravo stigao istoimeni dugometražni animirani film baziran na popularnim likovima. Vidimo se u kinu.

ratchet-clank-film

Nastao na predlošku hvaljene videoigre i bestselera Sony Computer Entertainmenta, film Ratchet i Clank je osmišljen kako bi nove obožavatelje svih uzrasta diljem svijeta upoznao s univerzumom punim akcije i milijunima igrača diljem svijeta predstavio prvi Ratchet i Clank dugometražni animirani film.

Od danas je Ratchet i Clank film u distribuciji Blitz film i video dostupan u Cinestaru i ostalim kinima. Što kažete? Niste upoznati s Ratchet & Clank univerzumom? Evo sažetog uvoda u priču bez da išta previše spoilamo.

Sarkastičan, ali neodoljivo-velikouhi lombax (fikcionalna vrsta životinja, nešto slično mački) Ratchet oduvijek je želio biti jedan od Galaktičkih svemirskih rendžera arogantnog kapetana Qwarka. Misli da konačno ima šansu izaći iz monotonije svoje male garaže za popravak svemirskih brodova, kada sazna da Qwark prima nove članove. Nažalost, Qwark po kratkom postupku odluči da Ratchet nije heroj. Istovremeno, spletkama sklon negativac Druk, koji spletkari širom galaksije, uništava Planet Tenemule jednom jedinom eksplozijom svog novog oružja – Uništavača planeta.

ratchet-clank-film-2

Te noći, Ratcheta budi pad kapsule za bijeg, a rasklimani robot Clank za dlaku je izbjegao Drukove ljude te mu donosi vijesti o skrivenom planu za uništenje Rangera i Sunčevog sustava. Tko ga može zaustaviti? Qwark je zaslijepljen vlastitim egom pa tako milijuni života ovise o smotanom lombaxu Ratchetu i njegovom vjernom metalnom prijatelju Clanku.

Sve jasno? Onda trk u Cinestar! Kupite si kartu online na blitz-cinestar.hr ili putem aplikacije za smartfone da ne morate čekati u redu na blagajnama. Naš Zoran ide pogledati film sutra pa očekujte uskoro i našu recenziju filma.

Inače, Ratchet & Clank je jedna od najprodavanijih PlayStation igara svih vremena. Najpoznatija je po izvrsnom crtanom oružju, genijalnim napravama, međugalaktičkim istraživanjima i iznimnom humoru. Franšiza je dosad prodala više od 27 milijuna igara u svijetu.

Najnovija Ratchet & Clank igra za PS4, koja prati radnju ovog filma, izašla je na tržište par dana prije filma, a možete je nabaviti na svim Sancta Domenica prodajnim mjestima. Našu recenziju same igre provjerite ovdje – kao što ćete vidjeti, dali smo vrlo visoku ocjenu.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?