HCL.HR

Rebellion najavio planove za Evil Genius nastavak

nebel 26.08.2013.   •   1 komentara


Rebellion je u otvorenom pismu fanovima Evil Genius franšize objasnio razloge iza Evil Genius Onlinea te najavio kako prilično ozbiljno planiraju punokrvni nastavak originala.

U otvorenom pismu namijenjenom fanovima Evil Genius franšize, Rebellion Developments prvo je objasnio razloge zbog kojih je napravio Evil Genius Online za Facebook i Zyngu te na kraju objavio dobre vijesti za gamere koji već dugo iščekuju punokrvni nastavak zabavnog naslova iz 2004. godine.

Reakcije fanova na Evil Genius Online, igru koju možete zaigrati na Facebooku, bile su većinom prilično negativne, a developer je ponudio prilično logično objašnjenje za taj potez: “Kako bi nezavisan studio poput Rebelliona preživio, važno je da gleda i van okvira konzola, PC-a te mobilnih platformi koje tako dobro poznajemo. Zynga i Facebook platforma su s milijunima gamera koji mogu svaku igru zaigrati za samo par klikova, bez gotovo ikakvih ograničenja. To znači i da možemo upoznati Evil Genius s novom publikom.”

Dodali su kako igra nema mehaniku koja ograničava igranje ili čini pritisak na gamere kako bi poboljšala prodaju valuta u igri. Za obožavatelje originala, Rebellion je ponudio dobre vijesti: “Oduvijek smo htjeli napraviti punokrvni PC nastavak. Već smo nosili koncepte za Evil Genius nastavak izdavačima, no nismo uspjeli osigurati novac koji nam je bio potreban. No, u međuvremenu smo razmotrili neke alternativne metode financiranja koji će nam pomoći da kreiramo igru. Napravit ćemo to, i to uskoro.”

Čeka li nas to Evil Genius 2 Kickstarter kampanja? Radujete li se potencijalnom nastavku?

Komentari (1)

  • KasperskyKasa

    26.08.2013 - 23:24

    Definitivno bi mi drago bilo da naprave nastavak.
    Meni jedna od najdražih igara.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?