HCL.HR

Rebelsi osvojili CS:GO Adria Open 25, prijavite se za novi kup ove nedjelje

Zvonimir Burazin 16.02.2016.   •   0 komentara


Propustili ste live stream našeg CS:GO kupa prošle nedjelje? Pogledajte snimku cijelog live streama i prijavite se za sljedeći kup koji se igra ove nedjelje.

esl-adria-open-csg1

U drugom tjednu veljače, na samo Valentinovo, odigrao se ESL Adria Open CS:GO kup broj 25.

Od 28 prijavljenih ekipa najbolja je bila ekipa Rebels koja je u finalu pobjedila Kancer-Strike rezultatom 16:10, no najzanimljivji meč kupa je definitivno bilo polufinale između Kancera i Plebs Uniteda. Plebs su započeli kao CT na Overpassu te odigrali odličan prvi half kojeg su zaključili rezultatom 13:2.

Iako je sve izgledalo gotovo, Kancer-Strike se nije dao te su napravili fenomenalan comeback na svojoj CT strani i pobjedili meč 16:14. Ovi rezultati dodaju Rebelse i Kancer-Strike na listu ekipa koje su vjerojatno osigurale nastup na mjesečnom finalnom kupu, uz slovenski tim Primates koji je to napravio u prvom kolu. Ako ste Valentinovo proveli s boljom polovicom pa niste popratili ove mečeve uživo putem live streama, provjerite snimku cijele stvari ispod ovih riječi.

PRIJAVITE SE ZA NOVI KUP

Ovaj vikend nas očekuje još više akcije na ESL Adria Open kupu #26. Kup starta u nedjelju u 16:00, prijavite se ovdje. Za sve one koje traže tim, mogu isti pokušati naći preko portala CSadria, web stranice ekipe koja je zaslužna za stream mečeva koji u slučaju sljedećeg kupa ove nedjelje počinje od 19 sati na ESL Adria Twitch kanalu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?