HCL.HR

Recenzirali smo Dungeonland

ToxarE 24.03.2013.   •   0 komentara   •   HCL objave


Što se dogodi kada posjet tematskom parku postane noćna mora u kojoj trebate izvući živu glavu? Odgovor na to drži Dungeonland koji nije nova horor avantura već humoristični akcijski RPG .

Kooperativni način igranja često je usputno iskustvo u kojemu je zabava stavljena po strani. Ipak, postoje i one igre koje se u svojoj srži oslanjaju na njega, a jedna od takvih je naslov zvan Dungeonland. Riječ je šaljivom akcijskom RPG-u u kojemu možemo preuzeti dvije uloge – heroja koji nastoje izvući živu glavu u tematskim parkovima, te ulogu Dungeon Mastera koji ih u tim tematskim parkovima nastoji zadržati kako bi ih eliminirao.

Na papiru je to iznimno zanimljiva ideja s potencijalom, pogotovo uz već spomenuti fokus na kooperativnom načinu igranja, a je li ta zamisao dobro sprovedena u djelo saznat ćete u našoj recenziji dotične igre koja se nalazi iza sljedećeg linka.

RECENZIJA: Dungeonland Komentari za ovu vijest su zaključani. Ako želite podijelite svoje dojmove o Dungeonlandu ili samom tekstu, možete to učiniti u komentarima ispod recenzije.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?