HCL.HR

Recenzirali smo Stick it to The Man i najavili Valiant Hearts: The Great War

ToxarE 13.02.2014.


Dvije totalno drugačije igre danas su u fokusu na HCL-u. Jedna o ružičastoj ruci koja čita misli, a druga o ljubavi za vrijeme 1. svjetskog rata.

Našu najavu igre Valiant Hearts: The Great War, koja stiže iz Ubisofta, objavili smo prije par dana, neki od vas su to već vidjeli, no tada se nismo držali običaja i napisali vijest o novom članku. Nepravda ispravljena! Pročitajte samo taj kratki opis iz najave:

Kako jedan mračni dio povijesti stotinu godina kasnije može oživjeti u formi šarmantne videoigre? Tvorci Raymana nude odgovor na to u igri Valiant Hearts: The Great War – ljubavnoj priči za vrijeme 1. svjetskog rata inspiriranoj stvarnim događajima.

Zainteresirani? Pročitajte više o tome u članku našeg Zorana.

NAJAVA: Valiant Hearts: The Great War

A druga igra kojoj danas posvećujemo vrijeme je jedna totalno neobična mješavina platformera i avanture, ali ne toliko neobična da vas odmah odbije svojim čudnim mehanikama i pretjerano artističkim vizualima. Ne, ne – Stick it to The Man!, kako se igra naziva, je naslov u kojem je lako uživati i u koji se lako uživjeti. Pročitajte zašto u recenziji našeg Stjepana.

RECENZIJA: Stick it to The Man!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?