HCL.HR

Recenzirasmo i GRID 2

Patrik1717 10.07.2013.   •   HCL


O da, došao je i on na red. Driftamo i sudaramo se u Codemastersovom GRID-u 2 već dosta dugo, ali recenziju odgodismo zbog E3 sajma. No evo je sada!

Zbog praćenja E3 sajma, organizacije putovanja na Gamescom i raznih drugih obveza, recenziju GRID-a 2 morali smo nažalost malo odgoditi. Ništa, čudno – tako to obično i bude u ovo sušno doba godine kada se fokusiramo na neke ljetne projekte. No ono što je pomalo čudno je općeniti manjak interesa za ovom igrom koji smo osjetili. Naravno, bilo je tu ponešto hypea ususret izlasku igre i par dana nakon istog, ali nekako prebrzo je to splasnulo. Da je riječ o lošoj igri ne bi ni razmišljali o tome previše, ali nije riječ o lošoj igri. Ni približno! Pa, barem ako nas pitate.

Naš Juraj vam objašnjava zašto je GRID 2 vrijedan vašeg novca i vremena u recenziju koju upravo objavismo – znate već proceduru; pratite link i ostavite svoju ocjenu i komentar.

RECENZIJA: GRID 2 Ovo je samo obavijest o upravo objavljenoj recenziji, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare o GRID-u 2 očekujemo vidjeti ispod same recenzije.