HCL.HR

Prijavite se za Red Bull Flick, malo drugačiji CS:GO turnir s nagradnim fondom od 20 000 eura

sponzorirani članak 07.05.2020.   •   Esport


Ovo je ono za što ste trenirali! Prijavite se dok ima mjesta i pokažite što znate u malo drugačijem CS:GO turniru koji vas može odvesti u svjetske vode esporta.

Otvorene su prijave za veliki hrvatski Red Bull Flick turnir, a ako igrate ili maštate o igranju CS:GO-a kompetitivno ovo je ono za što ste trenirali.

ŠTO JE RED BULL FLICK?

Ovo nije vaš klasični CS:GO turnir. Tu nema bombe i ne gledaju se killovi. Red Bull je razvio poseban mod igranja CS-a u formatu 2 na 2 u kojem igrači moraju čuvati zastavu na novim mapama posebno dizajniranim baš za Red Bull Flick. Cilj je držati zastavu u posjedu svog tima punih 45 sekundi da bi vaš mali dvočlani tim dobio bod.

Premisa ne može biti jednostavnija, ali do pobjede se ne dolazi lako jer su mape dovoljno male da nikad neće nedostajati akcije i adrenalina.

POSEBNE 2V2 MAPE

Red Bull je razvio pet posebno dizajniranih mapa za Flick, a svaka od njih ima jedinstvena obilježja i posebnosti koje ćete morati naučiti ako želite pobijediti.


PRIJAVITE SE ZA HRVATSKE KVALIFIKACIJE

Hrvatske kvalifikacije za Red Bull Flick već su počele primati prijave. Održat će se dva kruga kvalifikacija za domaće igrače, 16. i 17. svibnja, a svaki krug prima do 256 timova. Budite brzi i prijavite svoj tim ovdje dok još ima mjesta.

Osam najboljih timova iz hrvatskih kvalifikacija otići će u hrvatsko finale Red Bull Flicka, gdje će se boriti za gamerski hardver iz eSharka. Prva tri tima dobit će sljedeće nagrade:

  • 1. mjesto – eShark gaming stolica
  • 2. mjesto – eShark Backpack + slušalice
  • 3. mjesto – eShark Tipkovnica

Pobjednički hrvatski tim će osim gornje nagrade dobiti i mjesto na kvalifikacijskom turniru za EU Pro Invitational turnir. Tamo će predstavljati hrvatske boje u konkurenciji nekih od najboljih CS:GO igrača na svijetu i pokušati se izboriti za prva dva mjesta. Jer samo prva dva mjesta na EU PRO Invitationalu vode do glavnog Red Bull Flick turnira gdje je nagradni fond težak čak 20.000 €!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?