HCL.HR

Redatelj God of Wara 2 vratio se u Sony raditi na ‘ogromnoj’ igri

nebel 11.08.2013.   •   1 komentara


Šest godina nakon što je napustio studio, Corey Barlog se vratio u Sony Santa Monica kako bi radio na misterioznom novom naslovu.

Nakon što je 2007. godine napustio Sony, redatelj i scenarist God of Wara 2 Corey Barlog posvetio se putovanjima te radio s Crystal Dynamicsom na nekim od brojnih ‘filmskih’ scena kojima smo svjedočili u novom Tomb Raideru. No Corey je nedavno objavio kako se konačno vratio u Sony Santa Monica studio kako bi radio na novom i misterioznom naslovu za koji trenutno formira razvojni tim, ali o kojemu još ne smije pričati.

“Na čemu radim, pitate? Dobro pitanje. Nažalost, ne mogu vam reći… još. Ali mogu reći da je prokleto ogromno i da će dosegnuti standarde koje sam osobno pomogao postaviti ovdje u Santa Monica Studios”, izjavio je Barlog.

God of War: Ascension je najrecentnija igra proizašla iz internog razvoja u studiju Sony Santa Monica, a trenutno taj studio radi s ekipom Ready at Dawna na razvoju nove PS4 igre naslova The Order: 1866, koja je otkrivena na ovogodišnjem E3 sajmu. Čim saznamo što će Santa Monica razvijati uz Coreyovo vodstvo, čitati ćete to na HCL-u.

Komentari (1)

  • Aves

    12.08.2013 - 01:28

    Trebam nabavit PS više. Ne mogu ovo čitat s pretpostavkom da neće bit za PC, jer ipak… Sony.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?