HCL.HR

Redatelj Hitmana 3 bit će redatelj Crysisa 4

Zoran Žalac 04.05.2022.   •   8 komentara   •   Industrija videoigara


Crytek je objavio da su pronašli redatelja za svoj sljedeći veliki projekt – Crysis 4. Bit će to bivši član IO Interactivea koji je vodio razvoj Hitmana 3.

Crysis 4 najavljen je u vrlo ranoj fazi – u trenutku kad nije imao ni voditelja razvoja, odnosno glavnog redatelja igre. No, nekoliko mjeseci kasnije tvrtka Crytek pronašla je čovjeka za tu poziciju. Mattias Engström napustio je studio IO Interactive te se pridružio Cryteku. Engström je prethodno bio redatelj Hitmana 3, a sada će istu zadaću imati i u razvoju Crysisa 4.

Za sada je jako malo toga poznato o Crysisu 4. Potvrđeno je samo da će igra biti pucačina (kao, ne bi čovjek očekivao inače?) i da će biti rađena prema povratnim reakcijama igrača, što bi moglo sugerirati da će biti early access naslov.

Komentari (8)

  • Mogvaj

    04.05.2022 - 18:35

    Veliki hype ali strah me jedino ovog huškanja da će biti early access.

    • Bronson

      @Mogvaj, 04.05.2022 - 19:08

      Ni meni se to ne svidja, ne volim da se early access fura u vec uspesne fransize. Okej mi je kada se radi o novim indie projektima ali jedan naslov poput Crysisa, meh. Nadam se da gaming ne ide u tom pravcu..

    • Stitrek

      @Bronson, 04.05.2022 - 20:15

      Crysis igra dugo nije izasla, zato sa Early Access moraju ispitati sto se publici svi

    • marko1106

      @Stitrek, 08.05.2022 - 13:05

      Early access igre u 90% slucajeva ne mijenjaju niti mogu puno promijeniti svoj glavni core igre. To je smisljeno samo da ranije uberu pare, ako ne bude puno zanimacije ostat ce na tome.

  • Bronson

    04.05.2022 - 20:41

    Pa i druge igre nisu izlazile jako dugo, ali ima i toga da se vode time.. Do sad su mogli da prikupe sta publika trazi i krenu punom parom bez tih early access gluposti.

  • Fenner

    05.05.2022 - 14:32

    Kad izađe morat ćemo čekat još koju godinu da je možemo igrat, s obzirom da će sve grafičke kartice biti slabe da ju pokrenu 🙂

  • Iron666

    05.05.2022 - 14:50

    Crytek je daleko od onoga što je nekada bio. Igra će biti u Early Accessu gotovo sto posto, što mi ne uljeva ni malo nade… Ako je itko ovdje igrao Hunt Showdown (koji je genijalna igra što se tiče ideje i elemenata) zna da on i dalje pati od istih problema, ako ne od još i više njih i nakon izlaska iz early accessa. CryEngine je užasan engine, igra je prepuna desync problema, gdje doslovno možeš ulazit kroz zidove u online shooteru i iskorištavat to da ubijaš ljude koji te ni ne vide… užasni netcode, užasan movment karaktera i sto drugih većih i manjih problema… Živi bili pa vidjeli, ali bolje da se prebace na Unreal Engine… ista stvar je bila i sa CDProjektRedom i s razlogom su se prebacili na drugi engine…

  • djosic85

    05.05.2022 - 20:58

    Mene samo zanima kud dalje s pričom. Ako me pamćenje služi to se završilo u trojci s onim prophetom. Možda će nešto skroz novo smislit

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?