HCL.HR

REMINDER: Veliki popust na PlayStation 4 i 5 igre završava uskoro

sponzorirani članak 18.04.2022.


Još stignete ubosti PS4 i PS5 igre na velikom proljetnom popustu. Cijene za neke PS4 i PS5 naslove srezane su i do 60%, ali budite brzi je akcija ne traje zauvijek.

Ako ste bili dovoljno čvrsti da se suzdržite od kupnje nekih od najvećih PlayStation 4 i 5 igara odmah na launchu, sada je ono vrijeme za shopping koje ste čekali. Pisali smo o tome još prošloga tjedna – u tijeku su veliki PlayStation proljetni popusti!

To vam znači da su cijene za neke hit igre trenutno srezane i do 60% u Sancta Domenici, a cijela akcija traje još samo nekoliko dana – do 24.04. ili do isteka zaliha.

I pazite ovo – na taj popust možete dobiti JOŠ 20% popusta ako kupujete Mastercard karticama. Ali za to morate biti turbo-brzi. Taj dodatni popust od 20% vam traje još samo danas do kraja dana na webshopu Sancta Domenice.

Sve jasno? OK, evo par preporuka.

PLAYSTATION 4 IGRE NA POPUSTU

Jedna od najluđih ponuda u sklopu ovog popusta je Uncharted Collection za samo 79 kn. Znači, tri legendarne Uncharted igre dobijete u jednom paketu, poboljšanom za PS4, a nakon konzultacija s kalkulatorom ispadne da vas svaka dođe oko 26 kuna. To je manje od kave u Dubrovniku! Ako ste dosad nekako fulali odigrati te početne avanture Nathana Drakea, ovo uzimajte bez razmišljanja.

Bloodborne za 79kn je isto odlična ponuda koja će počešati taj Elden Ring svrabež što ga sigurno osjećate ovih dana, a ako još niste odigrali Detroit: Become Human, sada je vrijeme da si ga ugrabite – košta 149 kn.

I da ponovimo, još samo danas do kraja dana sve to može biti još jeftinije ako plaćate Mastercard karticama.

Ima tu još svačega, pa da ne duljimo – provjerite punu ponudu PS4 igara na popustu ovdje.

PLAYSTATION 5 IGRE NA POPUSTU

The Nioh Collection je na popustu za PS5 i bojimo se da bi vam mogao proći ispod radara, a to bi stvarno bila šteta. Za 379 kn dobijete dvije vrhunske akcijske igre (Nioh 1 i 2) dodatno proljepšane za PS5. Ako dosad niste čuli za Nioh, reći ćemo vam samo ovo – to su vam one malo manje razvikane igre o kojima nećete moći prestati pričati nakon što ih odigrate.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales svakako ugrabite za 299kn, čudno je nekako imati PS5 ako nemate tu igru. Nemojte bit čudni. Plus, Demon’s Souls je sada 379kn na popustu, a pričamo o legendarnoj igri koja, usput rečeno, drži 92 na Metacriticu.

Ali to su samo tri igre, a ponuda je ipak malo širaprovjerite punu ponudu PS5 igara na popustu ovdje.

Ovaj proljetni popust traje samo do 24.04. ili do isteka zaliha pa budite brzi da vam cijela stvar ne pobjegne.

I da, vrijedi podsjetiti još jednom – ako se odlučite kupiti nešto na ovom popustu još danas (do kraja dana) i imate pri ruci Mastercard karticu, sve ove cijene mogu biti još 20% niže.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?