HCL.HR

Reper Soulja Boy planira lansirati svoju esports franšizu

Hrvoje Smoljić 17.12.2018.   •   2 komentara   •   Esport, Industrija videoigara


Soulja Boy želi postati brand gaming industrije. Uz sumnjivu emulatorsku konzolu, sada planira i pokretanje esports franšize uz vrijedne savjete svog prijatelja Ninje.

Reper Soulja Boy ovih dana je sve samo ne reper. Tako je u jednom intervjuu iskazao svoju namjeru da uskoro pokrene novu esports franšizu. Poglavito se želi fokusirati na popularne igre kao što su Counter Strike, Fortnite, Overwatch i Call of Duty. Za promociju planira iskoristiti poznate streamere od kojih je istaknuo sveprisutnog Ninju. Tvrdi kako je s njim dobar prijatelj te kako mu je isti svojevremeno dao vrijedne savjete o industriji streamanja.

Za one koji ne znaju, Soulja Boy je  nedavno lansirao i vlastitu liniju slušalica, ali i najavio skori izlazak vlastite konzole. Potonja je naročito pod paljbom kritika s obzirom da se radi o već postojećem hardveru koji radi na principu emulatora. Činjenici da i sami emulatori hodaju po tankoj granici između legalnog i ilegalnog ne pomaže informacija kako Soulja Boy svoju, rebrandiranu konzolu planira prodavati po čak 60% višoj cijeni od identičnih nebrandiranih konzola.

Nismo čuli njegove uratke pa vama ostavljamo na sud da li bi bilo bolje da se ipak držao glazbene karijere. Kratki intervju pogledajte u videu:

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • edviiN

    17.12.2018 - 16:57

    Gaming industrija postaje polako cirkus!
    ovo sa Soulja Boy- brandom je cista glupost 🙂

  • brlja

    18.12.2018 - 09:44

    Jos samo da je neko cuo za tog sulju i neam mu kraja…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?