HCL.HR

Republique konačno dobiva novu epizodu, nakon godinu dana

Zoran Žalac 12.12.2015.   •   0 komentara


Četvrta epizoda stealth avanture Republique bit će spremna do kraja ove godine, te će nakon oveće pauze malo izmiješati dosadašnji koncept igre.

Epizodna avantura Republique uskoro će obilježiti dvije godine od prvotnog pojavljivanja u prodaji. Ova Kickstarter uspješnica na kojoj radi pomoćni producent Metal Gear igara prvo je objavljena na iOS platformama još krajem 2013. Početkom ove godine pojavila se na PC-u kroz tri epizode, no na četvrtu epizodu čekamo već dugih godinu dana. Srećom, čekanju će uskoro doći kraj jer epizoda God’s Acre stiže 17. ovog mjeseca na PC, iOS te Android.

Četvrta epizoda uvelike mijenja ritam igre s obzirom da se mjesto radnje drastično mijenja. Stealth mehanike se tako približavaju mehanikama preživljavanja. Umjesto stražara, protagonistica Faith sada će se suočiti s jednim neprijateljem koji ima više različitih osobnosti, i kojega ne može onesposobiti.

Najveća će promjena, međutim, biti u tome što ćemo u četvrtoj epizodi protagonisticu moći kontrolirati izravno, a ne kao prije samo preko kamera. Ova promjena retrospektivno će se prenijeti i na ostale epizode, ali za sada samo u verziji za PlayStation 4 koja stiže kompletna početkom 2016. godine. Što se finalne epizode tiče, razvojni tim Camouflaj ističe kako je na njoj radio paralelno s četvrtom epizodom te bi ona trebala uslijediti ubrzo.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?