HCL.HR

Od sada možete mirisati kao Leon i Chris – nude se Resident Evil parfemi

Josip Klanfar 27.07.2021.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


Ako ste iz nekog razloga ikada htjeli mirisati poput Jill Valentine, Leona Kennedyja ili pak Chrisa Redfielda – trk do Japana po najnoviju kolekciju parfema iz Capcomovog asortimana.

Resident Evil slavi 25 godina postojanja i tvrtka Capcom na razne načine nastoji unovčiti ljubav prema tom serijalu. Na tržište su tako izbacili najnoviju kolekciju parfema inspiriranu mirisima protagonista Resident Evil igara. Ako se ikada netko na kugli zemaljskoj zapitao kako mirišu likovi iz tog popularnog serijala, odgovor će za sada moći pronaći samo u Japanu.

U ponudi su tri parfema: Jill Valentine, Chris Redfield i Leon Kennedy. Doduše nisam baš siguran kako bi oni trebali mirisati i je li itko razmišljao uopće o tome kada je kreirao bilo kojeg od navedenih likova, ali valjda ljudi iz Capcoma znaju bolje od mene. Samo da nemaju miris po osveti ili ubijanju i svi će biti sretni i zadovoljni.

Capcomu ovo inače nije prvi put da za svoje igre pripremaju parfeme. Radili su to s Devil May Cry, Ace Attorney, Monster Hunter i drugim serijalima pa je ovako nešto bilo i za očekivati, pogotovo kada se slavi 25 obljetnica serijala.

Ako se pitate hoće li ovi proizvodi ugledati svjetlo dana i na zapadnom tržištu, odgovor ne znamo sa sigurnošću, ali vjerojatno hoće jer su svi slični proizvodi krenuli s Japanom pa se s vremenom proširili i na ostatak svijeta.

Da se mene pitalo, ja bi volio vidjeti još parfem gospođe Dimitrescu jer sam siguran da bi ona “iz nekog razloga” ostvarila najbolje prodajne rezultate.

Komentari (1)

  • Z4b4c

    28.07.2021 - 16:40

    Jeej oduvijek sam htio mirisati po krvi od zombija.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?